‘‘Enfraruj’’

Haberin Devamı

Erkekler çoğunluktaydı

ANTALYA'da haftasonu olduğu kadar haftaiçinde de hareketli geceler yaşanıyor. Perşembe gecesi Olympos Disco'daydım. Bayanlara ücretsiz olan disko sanki cumartesi gecesini yaşıyordu. Ancak o gece giriş bayanlara ücretsiz olmasına rağmen içerideki erkeklerin sayısı, bayanlarınkinden oldukça fazlaydı. Bu ilginç durumu Halkla İlişkiler Müdürü Aynur Yüksel'e sordum. ‘‘Sadece bu hafta değil her perşembe aynı durumu görebilirsin’’ dedi. Oldukça şaşırdım. Gerçek şu. Genç ve güzel kızlar (Özellikle üniversite çevresi) ücretsiz olduğu için perşembe geceleri diskoya akın ediyor. Bu durumu farkeden çapkın erkekler de peşinden...

GERÇEKTEN ZEKİCE

Dolayısıyla diskoda bayanların ücretsiz gecesinde erkeklerin sayısı haliyle fazla oluyor. Nasıl. Çok zekice değil mi? Diskonun bayanlara ücretsiz olduğu gecede nasıl olsa genç ve güzel kadınlar olur. Erkekler de parasını vererek girer. Kızlar eğlenir, erkekler çapkınlık yapar. İşletmeci de mekanını doldurur. Ve haftanın en durgun gecesinde en çok işi yapar.

Antalya'dan ayrIlIyor

ETV'nin başarılı ara haber spikeri Ertuğrul Ertürk, Antalya'dan ayrılıyor. Televizyon ekranlarına veda eden genç spiker için, çalışma arkadaşları veda gecesi düzenledi. Karaalioğlu Parkı içerisindeki Dedecafe'de yapılan partiye televizyonun güzel spikerleri Kadriye Kalyoncu ve Ayla Çetinkaya, Gül Gubuz, Yeliz Özen ve Handan Tutçu da katıldı. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı gecede Ertuğrul'un üzüntüsü gözlerinden okunuyordu. O gece fasıl eşliğinde epey dertlendik. Eskilere çok eskilere gittik. ‘‘Yeşil ördek gibi daldım göllere’’ parçasının bu kadar kederli olduğunu öğrendik. Gecenin finalini ise diskoda yaptık. Önümüzdeki günlerde İstanbul'a uçacak olan Ertuğrul'a yolun açık olsun diyoruz.

Yazarın Tüm Yazıları