‘‘Enfraruj’’

Haberin Devamı

Yonca Lodi'nin sesi

ANTALYA'da eğlence dünyasına hareketlilik kazandıran Dedikodulu Meyhane'ye uzun süredir uğramıyordum. Geçen gece telefon açan Elif Çokgezen ve Yeşim Doğan, beni ısrarla Yonca Lodi konserine davet etti. Geçen hafta Demet Akalın'ın sahne aldığı Meyhane'de, adını hiç duymadığım Lodi konserine, biraz gönülsüz de olsa, katılma sözü verdim.

EĞLENCE DORUKTA

Dedikodulu'da haftasonuna rastgelen bu gecede, tam anlamıyla bir izdiham yaşanıyordu. İçerde, eğitim semineri için Antalya'da bulunan bir ilaç firmasının, 100 kadar çalışanı vardı. Buna gece müdavimleri de eklenince Dedikodulu'nun eğlencesi, doruğa yaklaştı.

Gece yarısından sonra sahne alan Yonca Lodi'nin programı merakla beklediğim bölümdü. Lodi, abiye bistüyer ve deri pantalonla sahne aldı. Dah ilk parçasında da, konukları coşturmaya başladı. Sesinin büyüsüne kapılmamak elde değildi.

Bu sese güzelliği ve dinamik sahnesi de eklenince, meyhanenin havası yerine geldi. Eğlence de doruğa tırmandı.

Yonca'nın sesi gerçekten muhteşem. Size şu kadarını söyleyebilirim: Hayatımda dinlediğim en akıcı ses buydu. Kendisini dinlettiriyor, insanı alıp uzaklara götürüyordu.

YENİ SÜRPRİZLER

Antalya'nın eğlence mekanlarında, bu hafta da ünlü sanatçılar sahne alacak. Dedikodulu'da Salı ve Çarşamba gecesi Dr. Bilal var. Türkçe Bar'ın haftasonu konuğu ise, Rober Hatemo. Club Çapkın da, 14 Şubat Sevgililer Günü için, Akrep Nalan'ı ikinci galaya hazırlıyor.

Bu arada, geçen gün Cece Bar'ın sahibi Cemal Hancı aradı. Arzu'nun Amerika'ya gidişini kısa bir süre ertelediğini bildirdi. Aynı bardan ikinci bir haber: Yılların sanatçısı Alpay, önümüzdeki haftadan itibaren, her salı Cece'de sahne alacak. Hayranlarına duyurulur.

Yazarın Tüm Yazıları