Enez Av ve Balık Festivali renkli geçecek

Güncelleme Tarihi:

Enez Av ve Balık Festivali renkli geçecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2017 14:22

Enez Av ve Balık Festivali renkli geçecek

Haberin Devamı

ENEZ(Edirne),(DHA)- EDİRNE'nin Enez İlçesi'nde bu yıl 21-23 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan Av ve Balık festivalinde ünlü şarkıcı Bengü'nün yanı sıra çok sayıda sanatçı konser verecek.

Enez Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen Av ve Balık festivali bu yıl 21-23 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Enez Belediye Başkanlığında, kurum ve kuruluşların amir ve memurları, STK’lar, vatandaşlar ve esnafların katılımlarıyla gerçekleşen istişare toplantıları sonucu festivalin programı belirlendi. Festivalde ünlü şarkıcı Bengü'nün yanı sıra Esra Sezer, Sevtuğ Kasapoğlu ve Buray sahne alacak. Su sporları, trap atışları, bilimsel paneller, folklor gösterileri, açık arttırma, okçuluk yarışması gibi birçok faaliyette festivalde yer alacak. Enez Belediye Başkanlığı festival öncesinde ilçedeki çevre düzenlemesi çalışmalarını hızlandırdı. Cumhuriyet Meydanı ve Enez minibüs garajı arasında kalan yol parke taş ile kaplanırken, kaldırımlarda yenilendi.

Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı, Enez’in tarihinde Av ve Balık festivalinin çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade ederek, "Uzun bir aradan sonra tekrar festivalin gerçekleştirilecek olmasından onur duyuyoruz. Önceki yıllara göre çok daha renkli bir festival gerçekleşeceğini düşünüyoruz. Tüm çevre illerdeki ve ilçelerdeki hemşerilerimizi festivalde görmekten memnuniyet duyacağız" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!