Enes Ünal ve Hakan Çalhanoğlu Antalya'da

Güncelleme Tarihi:

Enes Ünal ve Hakan Çalhanoğlu Antalyada
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2016 18:44

A Milli Futbol Takımı, çarşamba günü Antalya Arena'nda Rusya ile özel müsabakada karşılaşacak. Ay yıldızlılar maçın hazırlıklarını Belek'teki Regnum Carya Golf Spa Resort'ta yapacak. Ay yıldızlı futbolcular da kamp için Antalya'ya gelmeye başladı.

Haberin Devamı

Antalya'ya gelen futbolculardan Enes Ünal ile Hakan Çalhanoğlu, milli takımın kamp yaptığı otele gitti. Enes Ünal, iyi bir sezon geçirmek istediğini söyledi. 

A Milliler, Rusya maçına kamp otelinin tesislerinde yapacağı antrenmanlarla hazırlanacak. A milliler ilk antrenmanını, takımında maçları devam eden futbolcularından yoksun gerçekleştirecek. Basına kapalı antrenmanda 10 civarında futbolcu yer alacak. A Millilerin, Antalya kampında, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Salı günü 18.30'da Regnum Carya Golf Spa Resort'ta basın toplantısı düzenleyecek. Bu etkinliğe bir milli futbolcu da katılacak. A Milli Takım kafilesi, 2 Eylül Cuma günü saat 15.30'da Hırvatistan ile oynayacağı karşılaşma için Antalya Havalimanı'ndan Zagreb kentine seyahat edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!