Enes’in can bedeli 2,5 yıl hapis cezası

Güncelleme Tarihi:

Enes’in can bedeli 2,5 yıl hapis cezası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2010 19:49

Babası ile pazar gezmesine çıkan üç yaşındaki Enes Çalışkan’a çarparak ölümüne neden olan minibüs şoförü Coşkun Kahyaoğlu, 2.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Aile karara isyan etti.

Haberin Devamı

Ölümlü trafik kazası geçen 18 Nisan’da İzmir Buca 637 Sokak’taki Göksu Pazaryeri yakınlarında meydana geldi. Kaynak ustası 39 yaşındaki Hasan Çalışkan, eşini ve kızını evde bırakıp 3 yaşındaki oğlu Enes Çalışkan’la gezmek için dışarıya çıktı.
Yaralandı
Bir süre dolaştıktan sonra pazaryerine giden Hasan Çalışkan ile oğlu Enes Çalışkan, yolun karşısına geçmeye çalıştıkları sırada, 25 yaşındaki Coşkun Kahyaoğlu yönetimindeki 35 V 4799 plakalı minibüs çarptı. Minik Enes, olay yerinde can verirken kazada baba Hasan Çalışkan da yaralanıp Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp tedavi altına alındı. Sürücü Coşkun Kahyaoğlu, polis tarafından gözaltına alındı.
Anne yıkıldı
Acı haberi alan annesi Emine Çalışkan ve abla Esra Çalışkan, büyük üzüntü yaşadı. Altı ay cezaevinde tutuklu kalan ve daha sonra tahliye olan sürücü Coşkun Kayhaoğlu, son kez hakim önüne çıktı. İzmir 9. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davaya tutuksuz yargılanan Coşkun Kahyaoğlu ve avukatı ile trafik kazasında oğlunu kaybeden baba Hasan Çalışkan katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!