"Enerjimiz Çocuklar İçin Projesi"

Güncelleme Tarihi:

Enerjimiz Çocuklar İçin Projesi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 14:57

- Öğrencilerin enerji kaynakları, verimlilik ve sürdürülebilirlik hakkında bilinçlenmesi amacıyla Zorlu Enerji Grubu tarafından yürütülen proje Osmaniye'de de uygulanmaya başlandı

Haberin Devamı

OSMANİYE (AA) - Zorlu Enerji Grubu tarafından 2010 yılında başlatılan, "Enerjimiz Çocuklar İçin" isimli proje kapsamında Osmaniye'nin Bahçe ilçesindeki öğrenciler de enerji kaynakları, enerji verimliliği ve sürdürülebilirlik hakkında bilinçlendirilecek.

Zorlu Enerji Grubu Kurumsal İletişim Müdürü Esra Çakır, Osmaniye'deki bir otelde düzenlenen tanıtım toplantısında, projeyle yeni nesillerde enerji kaynakları, verimlilik ve sürdürülebilirlik konularında bilinç oluşturmayı amaçladıklarını belirterek projenin bu eğitim yılı sonuna kadar Türkiye'nin 5 bölgesinde 92 okulda daha hayata geçirileceğini söyledi.

Proje kapsamında Osmaniye'nin Bahçe ilçesindeki 11 okulda da bin 150 öğrencinin bu konularda bilinçlendirileceğini belirten Çakır, "Enerjimiz Çocuklar İçin Projesi'yle Türkiye'nin geleceğinin enerji sorunlarını çözebilecek nesiller yetişmesine önemli bir destek sunmayı hedefliyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Proje kapsamında 12 çocuk oyununun da okullarda sahnelendiğini ifade eden Çakır, sözlerini şöyle tamamladı:

"Türkiye’nin geleceği olan çocuklarımızı, her geçen gün daha önemli hale gelen enerji kaynakları ve verimliliği konusunda bilinçlendirmek amacıyla başlattığımız 'Enerjimiz Çocuklar İçin Projesi'nde beşinci yılı tamamlıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Onların dilinden enerji kaynaklarının neler olduğunu, enerji verimliliğinin önemini ve sürdürülebilirliği anlatmaya çalışıyoruz."


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!