Enerjide riske kapsamlı güvence

Güncelleme Tarihi:

Enerjide riske  kapsamlı güvence
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2016 02:00

Yenilenebilir enerji alanında gün geçtikçe önem kazanan Rüzgâr Enerji Santralleri (RES) son dönemde büyük şirketlerin gerçekleştirdiği yatırımlarla da öne çıkmaya başladı

Haberin Devamı

Bu kapsamda Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği’nin (TÜREB) düzenlediği TÜREK 2016 – V. Türkiye Rüzgar Enerjisi Kongresi’ne katılan ACP Brokerlik de alana yönelik hazırladığı “Hibrit All Risk” adı altındaki ACP Enerji Sigortası programının tanıtımını gerçekleştirdi. 2-3 Kasım’da JW Marriott Hotel’deki kongrede ACP Sigorta ve Reasürans Brokerliği Ankara Bölge Müdürü Kadriye Pehlivan, Risk Yönetimi ve İş Geliştirme Müdürü Beril Tuğ Uysal ve Operasyon Uzmanı Gürhan Genç, RES’e ilişkin faaliyet gösteren firma ve kuruluşların yöneticileri ile kongre katılımcılarına ACP Enerji Sigortası hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.

Enerjide riske  kapsamlı güvence

Haberin Devamı

ÇOK SAYIDA HİZMET BİR ARADA

Rüzgâr Enerji Santralleri’ne ilişkin Ankara’da da birçok firmanın bu alana yatırım yaptığını ifade eden ACP Sigorta ve Reasürans Brokerliği Ankara Bölge Müdürü Kadriye Pehlivan, ACP Enerji Sigortası ile şirketlere büyük çaplı yatırımlarındaki risklere yönelik kapsamlı bir sigorta programı sunduklarını söyledi. Sigorta çözümlerine ilişkin bilgi veren Pehlivan şöyle konuştu: “Enerji sektöründe faaliyet gösteren firmaların risklerine yönelik özel bir sigorta programı olan ACP Enerji Sigortası - Hibrit All Risk, sahip olduğunuz enerjiyi dengeleyecek bir çalışma prensibi oluşturuyor. ACP’nin bu proje ile Rüzgar Enerjisi Santralleri (RES)’ne yönelik sigorta çözümleri, tüm projenin iş akışı ile ilgili risk danışmanlığı çerçevesinde, gelir kaybı sigortası, montaj all risk teminatı, 3. şahıs sorumluluk teminatı, işveren sorumluluk teminatı, hibrit all risk teminatı, kar kaybı teminatı, şarta bağlı sorumluluk teminatı, çevre kirliliği teminatı hizmetlerini bir arada kapsıyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!