Enerji Fuarına Tepebaşı’nın Akıllı Kent Projesi Damga Vurdu

Güncelleme Tarihi:

Enerji Fuarına Tepebaşı’nın Akıllı Kent Projesi Damga Vurdu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2016 13:05

ENERJİ FUARINA TEPEBAŞI’NIN AKILLI KENT PROJESİ DAMGA VURDU

Ankara Congresium da 21-23 Ocak tarihlerinde düzenlenen ve Türkiye’nin önde gelen firmalarının katıldığı “Biomass Energy Expo” fuarında Tepebaşı Belediyesi “Akıllı Kent Projesi” tanıtıldı.
Tepebaşı Belediyesi AB Projesi Enerji Uzmanı Özcan Özdemir’in konuşmacı olarak katıldığı konferansta Tepebaşı Belediyesi’nin yürüttüğü “Akıllı Kent Projesi” ve belediyenin enerji alanında başarılara imza atan çalışmaları tanıtıldı.
AB Projesi Enerji Uzmanı Özcan Özdemir, fuarda yaptığı konuşmada, 7 u¨lkeden 22 katılımcının yer aldığı “Akıllı Kent Projesi” ile salınımı du¨şu¨k olan su¨rdu¨ru¨lebilir ulaşım uygulamalarıyla, yeni iş alanlarıyla, sosyal ve ekonomik hareketliliğiyle ve katılım su¨reçleriyle, geniş bir uygulama alanı oluşturulacağını vurguladı. Özdemir, ayrıca kent yaşamında da yenilenebilir enerji konusunda vatandaş bilinci ve farkındalığı yaratacağının önemini dile getirdi.
Tepebaşı Belediyesi’nin “Akıllı Kent Projesi” sunumu Türkiye’nin önde gelen enerji firmaları tarafından ilgi ile izlendi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!