Enek'te salon sevinci

Güncelleme Tarihi:

Enekte salon sevinci
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2017 16:06

Enek'te salon sevinci

Haberin Devamı

Ramazan ÇELİK/HATAY, (DHA)- HATAY'ın Altınözü ilçesi Enek Mahallesi'nde Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapımı tamamlanan Enek Çok Amaçlı Salonunun açılışı gerçekleştirildi.
Açılış törenine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Kaymakam Bülent Uygur, kurum müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mehteran takımının gösterisi ile başlayan törende Kaymakam Bülent Uygur ve protokol üyeleri kurdele kesiminin ardından salonu gezdi. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, "Göreve geldiğimiz 3,5 yıl içerisinde tüm mahallelere eşit hizmet götürmek için çalışıyoruz. Bu çerçevede Altınözü'müze bu güzel salonu kazandırdık. Kaymakam Bülent Uygur'a ilçede yaptıkları güzel işler ve çalışmalar için teşekkür ediyorum. Bizler Altınözü'ne hizmet etmeye devam edeceğiz. Kaymakamlığın da hizmetleriyle bizim yükümüz azalıyor. Salonumuz gayet güzel olmuş ancak bu mahalleye daha büyük bir salon yakışır. Bu yüzden Fen İşleri Daire Başkanımıza gerekli talimatı verdim. Salonumuz yaklaşık 8 metre daha büyüyecek. Salonda emeği geçen muhtarımıza da teşekkür ediyorum. Enek Çok Amaçlı Salonu Altınözü halkına hayırlı uğurlu olsun" dedi.
UYGUR: İLÇEMİZ HER GEÇEN GÜN GÜZELLEŞİYOR
Başkan Savaş'ın ardından konuşan Kaymakam Bülent Uygur, "Marifet iltifata tabidir. Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş Bey’e  teşekkür ediyoruz. Bizim bu ülkeye, bu millete borcumuz var. Gece gündüz demeden çalışıp, halkımızın layık olduğu hizmetleri yapacağız. Büyükşehri, İlçe Belediyesi ve merkezi hükümet programlarından ilçemiz için neler yapabiliriz uğraşı içerisindeyiz. Bu güzel tesis, inşallah hep güzel günlerde kullanılır. İlçeye tayinim çıkalı bir yıl oluyor. Enek Mahallemiz yakında açılacak olan 2 OSB ile daha da hareketlenecek. Emeği geçenleri tebrik ediyor, salonumuzun Altınözü'ne ve Enek halkına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi. Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek salonun açılışı yapıldı.

 FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!