Endonezyalı ve Türk Instagramcılar bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Endonezyalı ve Türk Instagramcılar bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2016 11:39

Türkiye’nin çok takipçili İnstagram kullanıcıları ile Endonezyalı kullanıcılar Bali’de bir araya geldi.

Haberin Devamı

Organize edilen buluşmada iki ülke tanıtımı için farklı projeler yapılmasına karar verildi. İnternetin favori fotoğraf paylaşım ortamı Instagram sosyal medyanın en ilgi çekici mecralarından birisi. Milyonlarca kullanıcısı olan Instagram, Türkiye’nin yanı sıra pek çok dünya ülkesinde de popüler.

Yelda Baler, İlhan Eroğlu, İlkin Karacan Karakuş, Cuma Çevik, Merva Ceran, Ayşe Sivil, Alev İyibudar, Atilla Şahlanoğlu, Seçkin Yılmaz, Özgür Erbil, Bircan Urgun gibi milyonluk hesapların sahibi Türk Instagram kullanıcıları Endonezya’nın popüler kullanıcıları olan Christina Tan, Golden Heart, Hendri Suhandi, Nancy Aryabasuwa, Agusm, Mahakemala gibi isimlerle buluştu.

Buluşmada, özellikle ülke tanıtımlarında önemli rol oynayan Instagram platformu üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. İki ülkenin turizmine katkı sağlayacak olan farklı projelerin yapılmasına karar verildi. Özellikle popüler turistik beldelerin tanıtımının yapılmasının yanı sıra iki ülke arasındaki turizmin kuvvetlendirilmesi için görüş birliğine varıldı. Gecede, ayrıca Endonezyalı kullanıcılar Türkiye’ye davet edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!