Endonezya'dan Mourinho'ya kanca

Güncelleme Tarihi:

Endonezyadan Mourinhoya kanca
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2016 20:32

Endonezya Gençlik ve Spor Bakanı Imam Nahrawi, milli futbol takımının teknik direktörlüğüne Portekizli Jose Mourinho'yu getirmek istediklerini açıkladı.

Haberin Devamı

Nahrawi yaptığı açıklamada, dünyaca ünlü teknik adam Mourinho'yu yıllık 13 milyon sterlin (Yaklaşık 55 milyon TL) karşılığında milli takımın başına getirmeyi düşündüklerini ve söz konusu bütçeyi ayarlamak adına Endonezya Devlet Başkanı Joko Widodo ile görüştüğünü kaydetti.

Bakan Nahrawi, Mourinho'nun, Endonezyalı oyunculara mücadeleci bir ruh kazandıracağına inandığını belirterek, "Futbolcularımızı motive etmek istiyoruz. Mourinho'nun takıma gelişi, en azından futbolculara ve taraftarlara heyecan verecek." değerlendirmesinde bulundu.

Mourinho'nun teklifi kabul etmesi halinde yardımcılığına Endonezyalı antrenörleri getirmek istediklerini kaydeden Nahrawi, Portekizli teknik adamın yanı sıra Hollandalı Guus Hiddink'in de transfer listelerinde yer aldığını ifade etti.

Haberin Devamı

Kariyerinde Porto, Real Madrid, Inter ve Chelsea ile çok sayıda kupa kazanan Mourinho'ya Suriye Futbol Federasyonu da teklifte bulunmuş ancak 'hayır' cevabını almıştı. Portekizli teknik adamın adı, son yıllarda ligde ve Avrupa'da taraftarlarının beklentilerini karşılayamayan Manchester United ile anılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!