En yeni kitaplar

Güncelleme Tarihi:

En yeni kitaplar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2017 10:58

Haftanın kitaplarını seçtik, okuduk, değerlendirdik.

Haberin Devamı

 SUPERMAN RED SON

(Yazar-Çizer: Mark Miller – Dave Johnson – Kilian Plunkett, çeviren: Anıl Bilge, YKY)

Mark Miller’ın hayal gücünden Superman efsanesine farklı bir bakış geliyor. Bu kitap Dave  Johnson, Kilian Plunkett, Andrew Robinson ve Walden Wong’un çizimleri, film yapımcısı Tom DeSanto’dan bir önsöz ve Johnson, Plunkett ve Alex Ross’un eskizlerinden oluşan geniş bir galerisi içeriyor.

En yeni kitaplar

 

İKTİDARSIZLAR

(Fatih Altınöz, Çınar)

Bu romanda üç erkekle tanışacaksınız: Taksici Nuri, medya CEO’su Faruk ve bize bu hikâyeyi anlatan Bahtiyar. Üçünü de sevmeyeceksiniz. Zaten sevilecek yanları da yok. İşte bu üç erkeğin yolları kesişecek ve siz kadın-erkek ilişkilerinden başlayarak hayatın çetrefil alanlarında dolaşıp duracaksınız. Üstelik kahkahalarla gülerek…

Haberin Devamı

En yeni kitaplar

 

TEPETAKLAK - TERSİNE DÜNYA OKULU

(Eduardo Galeano, çeviren: Bülent Kale, Sel)

Eduardo Galeano günümüz ‘tepetaklak’ dünyasında ayakta durmamız için kılavuzluk etmeyi sürdürüyor. Galeano, adaletsizliğin, ırkçılığın ve cinsiyetçiliğin temel ilkelerini, köleleştirme sanatını yine benzersiz üslubuyla ele alıyor. 

En yeni kitaplar

 

KARANLIKTA BOLERO 

(Erkan Sarıyıldız, Destek)

Kriminal psikolog Ercan, şimdiye dek üç kadını öldüren ve cinayetlerin ardından yakalanan seri katil Onur’la yaptığı görüşmelerden sonra hayatının da giderek karmaşıklaşmaya başladığını görür. ‘Karanlıkta Bolero’ aydınlıktan karanlığa doğru gerilimli bir yolculuğa çıkarıyor okuru. 

En yeni kitaplar

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!