En ucuzundan evde görsel şölen!

Güncelleme Tarihi:

En ucuzundan evde görsel şölen
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2016 15:25

Butik bir tasarım dükkanından alınmış gibi görünen, el emeği göz nuru ve neredeyse sadece yaratıcılık gerektiren önerilere bir bakalım...

Haberin Devamı

Şimdi anlatınca çok saçma olan, ama yapınca çok güzel görünen şeylerden bahsedeceğiz. Bir evi güzelleştirmek için detaylar önemlidir, ama mesela bazıları çok pahalıdır. Bahsettiğimiz detay, tabi ki de avizeler! Uygun fiyatlı avize bulmak, vizeden 17 aldığın dersin finalinde 95 alıp geçmekle eş değer zorlukta.

En ucuzundan evde görsel şölen

Fötr şapka çok şık duruyor, ama herhangi bir tatil beldesinde alıp hiç kullanmadığınız kovboy şapkası da pekala olur. Üzerinde düzgün bir delik açılacak, o kadar.

En ucuzundan evde görsel şölen

Haberin Devamı

Fotoğrafı anlatmaya dahi gerek yok. Kaşıkları birleştirip yukarıdan sıkıca bağlamak yeterli. Sapları renkli olursa, birbirinden farklı kaşıklar da çok farklı görünebilir ayrıca.

En ucuzundan evde görsel şölen

“Daha saçma ne yapıp aşırı karizmatik görünmesini sağlayabiliriz?” diye düşünmüşler ve rendeyi bulmuşlar! Bildiğiniz rendeyi de bu amaçla kullanabilirsiniz, düz ampulden çok daha şık duracağı belgeleriyle ispatlanmış nasıl olsa.

En ucuzundan evde görsel şölen

Yazıyı sonuna kadar okuyanlara en “vay canına” dedirtenini hazırladık. Bu biraz masraflı ve zahmetli, ama gerçekten üç aylık ev kirasına satın alınmış gibi duruyor. Askılara kendi istediğiniz şekli verip yapıştırıyorsunuz ve harika ışık oyunları da hediyesi oluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!