En stil ödüller

Güncelleme Tarihi:

En stil ödüller
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2015 01:21

4. Fashion TV Eyewear Moda Ödülleri, önceki akşam Hyatt Regency İstanbul Ataköy’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Haberin Devamı

2014 yılı içinde moda, TV, tekstil, müzik, sinema ve şov dünyasına adını yazdıran ünlü isimlerin ödül aldığı geceyi Ece Vahapoğlu ve Vatan Şaşmaz sundu. Kırmızı halı röportajlarını ise Yağmur Ayaz’ın yaptığı organizasyonda toplam 37 kategoride ödül dağıtıldı.

Cumhurbaşkanı kızı ödül aldı

Gecede ödül alanlar arasında KKTC’nin yeni cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın kızı da vardı. Kıbrıs’ta modacılık yapan Zerrin Akıncı “madebyZA” markasıyla KKTC’de Yılın En Başarılı Modacısı Ödülü’nü aldı. Zerrin Akıncı’ya ödülünü Tolgahan Sayışman verdi.

Soma için

NTV spikeri Buket Aydın Baykal ödülünü almak için sahneye çıktığında, “Ben bu ödülü bugün birinci yıldönümüyle acısını tekrar yaşadığımız Soma maden faciasında hayatlarını kaybeden işçilerin aileleri adına alıyorum” dedi.

Ödül şov

Ivana Sert, önce Yılın En İyi Giyinen TV Yıldızı ödülünü aldı. Ardından da kendisinin de jürisinde olduğu “İşte Benim Stilim”le Yılın En İyi Moda Programı ödülünü aldı.

Haberin Devamı

Ödüller

Gecede en iyi Haute Couture tasarımcısı Hakan Akkaya, en iyi moda tasarımcısı Özlem Süer, en iyi giyinen erkek sinema oyuncusu Özcan Deniz, en iyi giyinen kadın sinema oyuncusu Yasemin Allen, en iyi giyinen erkek dizi oyuncusu Tolgahan Sayışman, en iyi giyinen kadın dizi oyuncusu Wilma Elles, en iyi giyinen erkek haber sunucusu Cüneyt Özdemir, en iyi giyinen kadın pop müzik sanatçısı Hande Yener seçildi.

BAKMADAN GEÇME!