En seksi erkek: Brad Pitt

Güncelleme Tarihi:

En seksi erkek: Brad Pitt
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2006 00:00

Erkeklerin düşlerini Latin asıllı film yıldızı Jessica Alba süslerken, kadınların düşlerinde de ünlü oyuncu Brad Pitt'in yeraldığı ortaya çıktı. Yakışıklı aktör Pitt, ‘dünyanın en seksi erkeği’ sıralamasında birinci oldu.

Haberin Devamı

İngiliz New Woman dergisinin, 10 bin okuyucunun katılımıyla düzenlediği ‘en seksi 100 erkek’ anketinde, ilk sıraya, bir süredir ünlü yıldız Angelina Jolie ile ilişki yaşayan 43 yaşındaki Brad Pitt oturdu. Pitt'i, 8 dalda Oscar ödülüne aday gösterilen, 4 ödül kazanarak, 63'üncü Golden Globe (Altın Küre) ödüllerine damgasını vuran ‘Brokeback Mountain’ filminin başrol oyuncusu Jake Gyllenhaal izledi. Filmde eşcinsel bir kovboyu canlandıran genç oyuncu, kadınların en seksi buldukları erkekler sıralamasında ikinci, Yüzüklerin Efendisi (Lord of The Rings) filmi ile adından sözettiren Orlando Bloom da üçüncü oldu.

New Woman dergisinin editörlerinden Helen Johnston, yılların birinci seçilen Brad Pitt'e yaradığını belirterek, “Şarap gibi, yaşlandıkça çekiciliği artıyor. Brad Pitt, on yıl önce olduğundan çok daha çekici ve seksi. Okuyucuların değerlendirmesine ben de katılıyorum.” dedi.

Derginin ‘en seksi erkek’ sıralamasında ilk 10'a giren isimler şöyle:
1- Brad Pitt
2- Jake Gyllenhaal
3- Orlando Bloom
4- Johhny Depp
5- Clive Owen
6- Jose Mourinho
7- Shayne Ward
8- Daniel Craig
9- Simon Jones
10-Olivier Martinez

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!