En 'sağlıklı' lider

Güncelleme Tarihi:

En sağlıklı lider
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2016 19:41

DÜNYADA 3.7 trilyon dolarlık büyüklüğe ulaşan Wellness-Spa sektörünün en prestijli ödülü ‘Wellness Sektörünün Lider Kadını’ (Leading Woman in Wellness 2016) ödülüne Richmond International Yönetim Kurulu Başkanı Belgin Aksoy layık görüldü.

Haberin Devamı

10’ncu yılını kutlayan Global Wellness Zirvesi’nde bir Türk kadını olarak tarihi bir başarıya imza atan Belgin Aksoy aynı zamanda, dünyanın 90 ülkesinde 3 binden fazla noktada kutlanan ‘Global Wellness Day’in kurucusu.

Global Wellness Zirvesi bu yıl Avusturya’da 50 ülkeden devlet yetkilileri ve özel sektör temsilcilerinden oluşan 500 üst düzey delegenin katılımıyla düzenlendi. Wellness-Spa sektörünün en prestijli toplantısı olan Global Wellness Zirvesi’nde yönetim kurulunun oybirliği ile bu büyük ödülü alan Aksoy, “Bir gün tüm yaşamınızı değiştirebilir’ sloganıyla hayata geçirdiğimiz Global Wellness Day bu ödülü kazanmamdaki en büyük etken. Başta Global Wellness Yönetim Kurulu olmak üzere zirveye katılan tüm delegeler Türkiye’nin dünyaya hediye ettiği Global Wellness Day için kararlı adımlar attığımız ve milyonların hayatlarını değiştirdiğimiz için dünya Wellness sektörüne liderlik eden kadın olduğum fikrinde birleştiler” dedi. Her haziran ayının ikinci cumartesi günü çeşitli etkinliklerle kutlanan ‘Global Wellness Day’in kurucusu Belgin Aksoy, bu hareketin 5 yıl gibi kısa bir sürede, Türkiye’den 7 kıtaya yayıldığını belirterek, “Bir Türk kadını olarak sektörümüzün en değerli ödülünü kazandığım için büyük gurur ve mutluluk yaşıyorum. Bu ödül aynı zamanda Türkiye’nin
tanıtımı için de büyük öneme sahip” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!