En kritik üç puan

BEN F.Bahçe iyi oynamış, kötü oynamış orada değilim. Çünkü iyi oynayıp Antalya’ya yenilse, gelecek haftaki Trabzon maçının da, sezonun kalan bölümünün de F.Bahçe için pek önemi kalmayacaktı..

Antalya bu ligin en sert ve disiplinli oynayan takımlarından biri.. Onları evinde yenmek F.Bahçe için ikinci yarının büyük avantajla başlamasını sağladı.. Hele Trabzon’un sürpriz beraberliği, bütün haftanın Trabzon’u yenme hayalleriyle geçmesini sağlayacak.. Buradan ilan ediyorum; futbolundaki aksaklıklara rağmen Trabzon’u da yendiği taktirde F.Bahçe şampiyonluğun en büyük favorisi olacak..

Santos’u tutmadım

Niang’daki düşüş sürüyor, Semih ile Niang beklediğim kadar verimli olamadı, Santos’u pek tutmadım, herkesten çok koşan ama hücuma pek katkısı olmayan Topuz’un, atletizm takımına geçmesi halinde daha faydalı olacağını düşünüyorum.. Hepsi tamam.. Ama Gökhan’ın 5 kişiyi geçerek attığı Messi-vari muhteşem gol ve hücuma verdiği destek, Alex’in duran toplardaki zekası, Emre’nin olağanüstü gayreti, Yobo ile Lugano’nun güven veren halleri, Semih’in yağmasa da gürlemesi ve Aykut Kocaman’ın ligin ilk yarısına oranla daha cesur futbolu tercih etmesi ise bana umut veren şeyler..

Soğukkanlı olursa...

F.Bahçe bu sezonki belki de en kritik virajı kayıpsız atlattı.. Artık kendi göbeğini kendisi kesecek hale geldi.. Ve biraz soğukkanlı oynayacak, biraz daha yüreğini sahaya koyacak bir Fenerbahçe, dün gördüğüm Trabzonspor’u rahatlıkla yenebilir..

Fenerbahçe için beklemek gerek

FENERBAHÇE’yi beğenmeyenlere, daha filmin sonu gelmeden yerden yere vurup umutsuzluk salgılayanlar bir sorum var:
“Fenerbahçe şampiyon olursa ne yapacaksınız? Aylarca asmaya çalıştığınız bu adamlar için ne diyeceksiniz? Fenerbahçemizin kendi içinde bölünmesi için çığırtkanlık yapan Fenerliler... Sevinçten ağlayacak mısınız?”
Her şey olabilir 3 puanlı sistemde. 3 hafta sonra hangi takımın lider olacağı belli olmadığı gibi, lig sonunda da ipi kim göğüsler kestiremeyiz. Bir gerçek var ki, o da Fenerbahçe’nin kendisine yakışmayan futboludur. Ama başka bir gerçek de ‘sonuç’tur... Beklemek gerek...

Maçın üç adamı

Gökhan Gönül- Emre- Volkan Demirel
Yazarın Tüm Yazıları