En kötü Noel hediyesi!

Güncelleme Tarihi:

En kötü Noel hediyesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2014 16:13

Almanya'da, fanatik bir Borussia Dortmund taraftarı, ekmeklerin üzerine kulübün kısaltması olan 'BVB' harflerini bastığı iddia edilen bir tost makinesi satın aldı. Ancak makinenin 'BVB' değil, Dortmund'un ezeli rakibi FC Bayern Münih'in kısaltması FCB'yi bastığı ortaya çıkınca işler karıştı!

Haberin Devamı

AMK'nin haberine göre; Almanya’da yaşanan komik bir olay dün sosyal medyada günün en çok konuşulan konularından biri oldu.

Bir Borussia Dortmund taraftarı, Noel hediyesi olarak kulübün logosunu ve renklerini taşıyan bir ekmek kızartma makinesi aldı.
Makinenin bir diğer özelliği de ekmekleri kızartırken üzerlerine ‘BVB’ (Borussia Dortmund’un kısaltması) basmasıydı. Hediyesini aldıktan sonra büyük bir heyecanla evine giden ve makinesinideneyen talihsiz taraftar, gördüğü manzara karşısında şoke oldu.

Çünkü makineden çıkan kızarmış ekmeklerin üzerinde ‘BVB yazması gerekirken Dortmund’un ezeli rakiplerinden FC Bayern Münih’in kısaltması olan ‘FCB’ yazıyordu. Bu komik olaya kayıtsız kalamayan taraftar, makinenin ve ekmeklerin fotoğrafını çekerek twitter hesabı üzerinden paylaştı ve durumdan şikayetçi olduğunu belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!