En kariyerlisi Carlos

Güncelleme Tarihi:

En kariyerlisi Carlos
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2007 00:00

Milli futbolcu, "Roberto Carlos, Türkiye’ye gelen en kariyerli futbolcudur. Lincoln, G.Saray’da başarılı olur. Hagi gibi 10 numara görmedim. Tuncay, doğru olanı yaptı" dedi.

Haberin Devamı

DİZİNDEKİ sakatlık nedeniyle THY’nin tarifeli uçağıyla Münih’e giden Newcastle United’daki temsilcimiz Emre Belözoğlu, F.Bahçe’nin 3 yıllığına renklerine bağladığı Roberto Carlos için, "Türkiye’ye gelen en kariyerli futbolcu" yorumunu yaptı. Milli futbolcu, "Hagi’nin G.Saray’a verdiği hizmetleri inşallah Roberto Carlos da F.Bahçe’ye verir" dedi.

Lincoln G.Saray’da başarılı olacaktır

Emre, G.Saray’ın yeni 10 numarası Lincoln için şunları söyledi: "Linoln, Avrupa’da devamlılığı olan iyi bir futbolcu. G.Saray’da çok başarılı olacağını düşünüyorum. Lincoln de Hagi’nin vermiş olduğu hizmetleri verirse, o da büyük bir oyuncu olur. Ancak bugüne kadar Türkiye’ye Hagi’nin verdiği hizmetleri hiçbir futbolcunun verdiğini düşünmüyorum."

Hagi gibi 10 numara Türkiye’ye gelmedi

Eski takım arkadaşı Hagi’ye övgüler yağdıran Emre, "Onun gibi bir 10 numaranın Türkiye’ye geleceğini düşünmüyorum. Ben dünyaya gelmiş geçmiş en büyük 2-3 tane 10 numaradan biri olarak düşünüyorum Hagi’yi. Ben dünyanın en büyük oyuncuları ile yan yana oynadım. ’En büyüğü kimdi?’ diye sorsanız, tartışmasız ’Hagi’ derim" yorumunu yaptı.

Tuncay için elimden geleni yapacağım

Haberin Devamı

Emre Belözoğlu, İngiltere Premier Ligi takımlarından Middlesbrough’a transfer olan Tuncay’ın Avrupa’ya açılmakla en doğru tercihi yaptığını söyledi. Onunla karşı karşıya oynayacağı maçın kendisi için ayrı bir önem taşıyacağını belirten Emre, "İngiltere’de Tuncay için yapılması gereken ne varsa yapmaya hazırız" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!