'En iyisi Guardiola'

Güncelleme Tarihi:

En iyisi Guardiola
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2016 17:36

Antalyaspor'un Kamerunlu golcüsü Samuel Eto'o Fransız bir televizyon kanalına verdiği röportajda, dünyanın en iyi teknik direktörü olarak Manchester City'nin İspanyol menajeri Pep Guardiola'yı gösterdi.

Haberin Devamı

Antalyaspor'un Kamerunlu golcü futbolcusu Samuel Eto'o, İspanyol çalıştırıcı Josep Guardiola'nın dünyanın en iyi teknik direktörü olduğunu söyledi.
Fransa'nın TF1 kanalına açıklamada bulunan Eto'o, geçmiş yıllarda teknik direktörlüğünü yapan Josep Guardiola ve Jose Mourinho ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
İngiliz ekibi Manchester City'yi çalıştıran Guardiola'nın pozitif bir futbol anlayışına sahip olduğunu belirten Eto'o şunları söyledi:
"Guardiola, benimsediği oyun tarzını Manchester City'ye de yansıtacaktır. En büyük özelliği, inandığı futbol doğrularından asla şaşmaması. Teknik direktör olarak dünyanın en iyisi Guardiola diyebilirim."
Bir diğer İngiliz temsilcisi Manchester United'ın başında bulunan Portekizli Jose Mourinho'nun futbol anlayışına da değinen 35 yaşındaki golcü konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:
"Jose, Inter ve Chelsea'den tanıdığım sıra dışı bir insan. Bu takımlarda harika işler başardı ama o da herkes gibi kendini geliştirmeyi sürdürüyor. Sonuçta sürekli savunma yapamazsınız. Futbol her geçen gün gelişiyor. Günümüzde daha çok topla bir şeyler yapmaya çalışan takımlar görüyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!