En iyi tenisçiler Antalya'da

Güncelleme Tarihi:

En iyi tenisçiler Antalyada
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2017 15:09

En iyi tenisçiler Antalya'da

Haberin Devamı

 

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA) - ULUSLARARASI Tenis Federasyonu (ITF) tarafından düzenlenen Ata Küner Junior Cup'da ana tablo maçları başladı.
Antalya Tenis ve İhtisas Kulübü (ATİK) kortlarında oynanan kupa mücadelesine Türkiye'nin yanı sıra, ABD, Sırbistan, Avusturalya, İtalya, Portekiz, Belarus, Romanya, İsviçre, İran, Rusya, Ukrayna, Büyük Britanya, Çek Cumhuriyeti ve Mısır'dan sporcular katılıyor. ITF Junior sıralamasında dünyanan en iyi ilk 100 sporcunun yarıştığı organizasyon ATİK'te ilk kez yapılıyor.
ITF'nin çok prestijli bir turnuvasına ev sahipliği yaptıklarını söyleyen ATİK Başkanı Adnan Selekler, kupa mücadelesinin bir hafta süreceğini söyledi. Bir ay önce hayatını kaybeden ATİK'in kurucu üyelerinden Ata Küner anısına düzenlenen organizasyonun geleneksel hale geleceğini belirten Başkan Adnan Selekler, “Türkiye dahil, 15 ülkeden 13-18 yaş arası çok değerli sporcuları Antalya'da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Maçların yoğunluğundan dolayı ATİK SEM'deki 2 kapalı kortumuzda da maçları yapıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!