Ataman: En iyi takım ve Avrupa Şampiyonu F.Bahçe

Güncelleme Tarihi:

Ataman: En iyi takım ve Avrupa Şampiyonu F.Bahçe
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2016 22:12

“Fenerbahçe bu yıl gösterdiği performansla Euroleague’in en iyi takımı oldu. Çeyrek final serisinde Real Madrid karşısında alınan farklı skorlar da tesadüf değil. İnşallah yatırımlarının karşılığını bu sezon alırlar.”

Haberin Devamı

MiLLi Takım ve Galatasaray Odeabank Koçu Ergin Ataman, Euroleague çeyrek final serisinde Real Madrid karşısındaki müthiş performansına övgüler yağdırdı...

Galatasaray’la Eurocup finaline yükselen Ergin Ataman, ezeli rakipleri Fenerbahçe’nin bu yıl Avrupa’da gösterdiği performansla Euroleague’in en iyi takımı olduğunu belirterek, “Real Madrid karşısında alınan skorlar tesadüf değil. Bu haklı bir tablo, ben Fenerbahçe’yi şampiyonluğun en büyük favorileri arasında görüyorum” dedi. 

‘GAYET DOĞAL BİR BAŞARI’

SARI lacivertlilerin sezonun genelinde gösterdiği performans nedeniyle Euroleague şampiyonluğunu hak ettiğini anlatan Ataman, “Bir Türk takımının Euroleague’de mutlu sona ulaşması tüm Türk sporseverleri olduğu gibi beni de mutlu eder” diye konuştu.Obradovic’in bu seviyelerde oynamaya alışkın bir hoca olduğunu söyleyen Ergin Ataman, “Euroleague’in en değerli kadrolarından birinin başında, Euroleague’in en değerli koçu var. Real Madrid karşısında yaşanan da gayet doğal bir başarı” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

‘KULÜP OBRADOVIC’E İNANDI’

Fenerbahçe’nin Avrupa’daki başarısının beklenilir olduğunun altını çizen Ergin Ataman, “Zaten Zeljko Obradovic Türkiye’ye gelirken de hedefi buydu... Buraya Fenerbahçe’yi Final Four’a taşıyıp, şampiyon yapmak için geldi. Kulüp de ona inandı ve takıma büyük yatırımlar yaptı. İnşallah o yatırımların karşılığını bu sezon alırlar” diyerek sözlerini tamamladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!