En iyi şeftaliler yarıştı

Güncelleme Tarihi:

En iyi şeftaliler yarıştı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2017 13:36

En iyi şeftaliler yarıştı

Haberin Devamı

İZMİR'in Selçuk ilçesi Belevi Mahallesi'nde düzenlenen 8'inci Belevi Şeftali Şenliği kapsamında en iyi şeftali ve en iyi şeftali reçeli yarışmasında dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.

Selçuk'un Belevi Mahallesi meydanında düzenlenen 8. Belevi Şeftali Şenliği'nde en iyi şeftali ve en iyi şeftali reçeli seçildi. En iyi şeftali yarışmasında Esen Olgun, Döne Akgün ve  Havva Köse ödüle layık görülürken, en iyi şeftali reçeli yarışmasında ise Hande Topçu, Asiye Ülgün ve Meryem Mert ilk 3'e girdi. Dereceye giren yarışmacılara ödüllerini veren Deppo Efes Genel Müdürü Ömer Soysal, Belevi Şeftali Şenliği'nin düzenlenmesine sunduğu katkılardan dolayı Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı'ya teşekkür etti.

AK Partili Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, Selçuk topraklarının bereketli topraklar olduğunu söyleyerek "Bu toprakların ne kadar bereketli olduğunu hepimiz biliyoruz. Burada üretilen her türlü mahsul ihracata yönelik üretiliyor. Bu ürünlerden bir tanesi de şeftalidir. Üreticinin daha iyi şartlarda üretim yapabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Bütün gayretimiz üreticinin mahsulünün gereken değeri bulmasına yöneliktir" dedi. Kadın El Emeği Pazarı stantlarının açıldığı şenlikte Kuşadası Çınar Köyü Zeybek Ekibi'nin gösterisi de büyük beğeni topladı.

SELÇUK (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!