En iyi şarkıyı söyleyip ödülü aldılar

Güncelleme Tarihi:

En iyi şarkıyı söyleyip ödülü aldılar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2018 11:09

En iyi şarkıyı söyleyip ödülü aldılar

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) – MERSİN’in merkez Mezitli ilçesinde düzenlenen Liseler Arası Müzik Yarışması’nda gençler dereceye girmek için muhteşem bir performans sergiledi.
Mezitli Belediyesi tarafından düzenlenen, Mezitli Soroptomist Kulübü ve Mutlu Mezitli Limited Şirketi'nin destek verdiği yarışması muhteşem bir finalle sona erdi. Mezitli Belediyesi amfi tiyatroda öğrencilerin birbirinden güzel performanslar sergilediği yarışmada, Mersin Devlet Opera ve Balesi sanatçıları Serhat Kaya, Işıl Azaz, Serkan Karagöz, Selin Saybaşarılı, Mezitli Belediyesi Sanatevi Eğitmeni Muharrem Karagöz, Mezitli Belediyesi Sanatevi Orkestrası Solisti Çağdaş Anadolu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Nesrin Bacak’tan oluşan jüri üyelerin değerlendirmeleri sonrası birinciliği Özel Bilimkent Anadolu Lisesi’nin Bilimband isimli grubu kazandı. Yusuf Kalkavan Lisesi'nden Hayda Grubu ikinci, Gelecek Koleji’nden Daphnes üçüncü olarak seçildi. Yarışmada Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi’nden Grup Anadolu ise mansiyon alarak, Mezitli Belediyesi tarafından bisikletle ödüllendirildi.
Vali Yardımcısı Mahmut Halal, İl Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, Sahil Güvenlik Komutanı Albay Oğuz Balıbek, Belediye Başkanı Neşet Tarhan, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Petek, Mezitli Soroptimist Kulübü Başkanı Nalan Varat ve çok sayıda vatandaşın katıldığı yarışmada birinciye 2500 TL, ikinciye 1500, üçüncüye ise 750 TL para ödülü ve tüm katılan gruplara teşekkür plaketi verildi.
Yarışmaya katılan tüm gruplar 29-30 Haziran ve 1 Temmuz tarihleri arasında 3 gün devam edecek olan 8’nci Soli Güneş Festivali kapsamında sahneye çıkma imkanı da bulacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!