En iyi GTA 5 modları | Hemen indirin

Güncelleme Tarihi:

En iyi GTA 5 modları | Hemen indirin
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2017 09:14

GTA 5'te bulunan sayısız oyun modu ile kendi oyununuzu yeni baştan yaratma şansınız var. İşte öne çıkan tüm GTA 5 modları ve modlarla oyuna eklenen müthiş özellikler...

Haberin Devamı

GTA 5 Araç Kontrol Modu

GTA 5’te kullandığınız arabaların tüm özelliklerini "Araç Kontrol Modu" ile tam olarak çalıştırabilirsiniz. Arabanın kaputunu ve bagajını açabilir, sinyalleri kontrol edebilir, uyarı ışıklarını ve hatta aracın iç ışıklarını kapatıp açabilirsiniz.

Bu özellikler kulağa sadece makyaj amaçlı gibi gelebilir. Aslında bu modda bundan fazlası var. Aracınızı sürmeye devam ederken ve motorlar son hızda çalışırken şoför kapısını açık bırakabilir ve böylece görevdeyken hızlı bir kaçış yapabilirsiniz.

Bu mod sayesinde uzun yolculuklarınızda ayağınızın durmadan gaz pedalında olmasına gerek kalmayacak, çünkü yönlendirme kontrolleri ile aracınızı istediğiniz hıza sabitleyebilirsiniz.

En iyi GTA 5 modları | Hemen indirin

Haberin Devamı

GTA 5 Yerçekimi Silahı Modu

Bu mod ile GTA 5’inize birazcık Half-Life 2 serpiştirelim. Şok tabancasını alıp istediğin herhangi bir şeyi hedef al ve E’ye basılı tut. Tebrikler! Artık hedefini kaldırıp istediğin kadar uzağa götürüp bırakabilirsiniz. Arabalarda, NPC’lerde ve istediğin nesnelerde bu modu kullanabilirsin.

GTA 5 FOV (Görüş Alanı) Modu

GTA 5’in kısıtlı görüş alanı DrDaxxy’i oldukça rahatsız etti ve bu rahatsızlık FOV modu ile giderildi. Bu mod sayesinde kişisel görüş alanınızı ayarlayabilirsiniz.

GTA 5 Uçuş Modu

GTA 5'te Superman gibi görünmeyecek olsanız da onun gibi uçabilirsiniz. Uçuş modu gökyüzünde dilediğiniz gibi süzülmenizi sağlayacak. Ancak bu mod nedenini bilmesek de bir paraşüte sahip olmanızı istiyor. İşin garip tarafı da bu paraşütü asla kullanmayacak olmanız.

En iyi GTA 5 modları | Hemen indirin

GTA 5 Polis Modu

Polislerin peşinizden koşmasından bıktınız mı? Neden onlara katılmıyorsunuz? Polis modu ile dilediğiniz polis arabasını seçerek, istediğiniz polis memurunun görünümüne ulaşabilirsiniz. Polis tarayıcısını dinleyerek aşırı hızda gidenleri, şehri birbirine katmaya çalışanları rapor edebilirsiniz. En iyisi de hiçbir zaman aranma seviyeniz olmayacak.

Haberin Devamı

GTA 5 Araba Silahı Modu

GTA 5’te arabalara ateş açabiliyorsunuz, peki arabalarla ateş açabilmek ister misiniz? Bu mod ile silahınızdaki mermilerinizin yerinde arabalar olacak. Her çeşit araba ve kamyonla şehri birbirine katabilirsiniz.

En iyi GTA 5 modları | Hemen indirin

GTA 5 North Yankton Yükleme Modu

North Yankton’un soğuk iklimlerinde başlayan GTA 5’te oyuna devam etmeniz için Los Santos’a gönderiliyorsunuz. North Yankton’u tekrar ziyaret etmek istiyorsanız, Native Trainer’ın modifiye edilmiş versiyonu olan bu mod ile dilediğiniz zaman karlı caddelere geri dönebilirsiniz.

GTA 5 Eğlence Modu

Çevrenizdeki insanları her zaman korkutmak zorunda değilsiniz. Bu modda istediğiniz zaman düşüp bayılmış gibi davranabilir ve birbirinden komik sahnelerin oluşmasını sağlayabilirsiniz. Bu mod ile kesilen sahnelerde bile istediğiniz zaman yere yığılıp kalabilirsiniz. Özellikle uzun sahnelerde kendinizi bu şekilde eğlendirebilirsiniz.

En iyi GTA 5 modları | Hemen indirin

Haberin Devamı

GTA 5 Gelişmiş Makinist Modu

Takip sırasında kamyonunuzu Los Santos trenine ekleyip uzun bir kaçış yapmayı denemişsinizdir. Şimdi ise bu trene tam olarak hakim olacaksınız. Bu mod sayesinde lokomotife tırmanarak trene ulaşabilir ve treni dilediğiniz gibi sürebilirsiniz. Rayda sürmeniz gerektiğini de unutmayın!

GTA 5 Taşınabilir Radyo Modu

GTA oyunları her zaman muhteşem radyo istasyonlarına sahip olmuştur. Ancak bu radyoyu yalnızca araç kullanırken veya evde dinleyebilmek biraz üzücü olsa gerek. Bu mod ile en sevdiğiniz radyo istasyonlarını yürürken bile dinleyebilirsiniz.

En iyi GTA 5 modları | Hemen indirin

GTA 5 Plaka Modu

Bu mod sayesinde çaldığınız arabalara kendi plakanızı ekleyebilir ve tüm Los Santos halkının sizi bir hırsız olarak görmesini engelleyebilirsiniz. Tek yapmanız gereken ekranda yazı yazmak için açtığınız bölüme plakada görünmesini istediğiniz şeyi yazmanız.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!