En havalı ve en hayali 40 PARTİ DAVETLİSİ

Güncelleme Tarihi:

En havalı ve en hayali 40 PARTİ DAVETLİSİ
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2009 00:00

Yılbaşı eşittir parti.
Vur patlasın çal oynasın her zaman makbul ama illa çılgın bir parti vermek şart değil. Şıkır şıkır bir kokteyl de olur, uzun bir masanın etrafında ağır bir yemek de... Bu yılbaşı için kaç davet aldınız? Peki kaçını kabul ettiniz? Kararınızı vermiş olsanız bile, memleketin en havalı isimlerini çağırdığımız hayali partimize de bir uğrayın.

ZAMANIN RUHUNU YAKALAMIŞ POPÜLERLER

1. Cem Yılmaz: Gülünç olmadan komiklik yapan, ortalarda az görünerek bu kadar çok konuşulan insan azdır. Yaptığı her şey kelebek etkisi yaratıyor. Partide Borusan Filarmoni Orkestrası ve Yahşi Batı’yı anlatması da şart değil. Ne söylese ağzımız açık dinleriz nasıl olsa.
2. Ertuğrul Özkök: Sosyolojik karizma. Sinemadan popüler kültüre, Saidi Nursi’nin balköpüğü Chevrolet’sinden dizilere, Kürt meselesinden şaraba kadar geniş bir ilgi alanı. Partiye katılanlar ve atmosfer hakkında öyle enterasan ve isabetli tespitler yapar ki, şaşar kalırsınız.
3. Süreyya Yalçın: Yürüyen bir güncel sanat eseri. Bakmaya doyamayacağınız, seyirlik bir kadın. Eğlenmeyi sevdiği kesin, sıcakkanlı olduğu da söyleniyor. Daha ne?
4. Matteo Ferrari: Sadece Beşiktaş’ın değil, muhtemelen Türk futbolunun en seksi isimlerinden. Bir mekânda karşılaştığı Ayşe Özyılmazel’e feleğini şaşırtmıştı. Konuklarınızınkini de şaşırtır.
5. Ayşe Boyner: Bohem-burjuva denilince aklınıza bir şey gelmiyor değil mi? Normal, Ayşe Boyner’i sağda solda görene kadar bizim de gelmiyordu. Bu kavramın vücuda gelmiş hali gibi. Cazip bir karışım: Hem utangaç hem de sosyal.
6. Şebnem Ferah: Onunkiler hayran filan değil, düpedüz Şeboist. Tanrıça muamelesi yaptıkları Şebo’larının yeni albümü Benim Adım Orman’ın şerefine.
7. Mehmet Günsür: Yaşadığı İtalya’daki hemcinslerine tırnak yedirtiyor. Ara sıra uğradığı memleketinde ise kadınlara saç-baş yolduruyor.
8. Özlem Önal: Partinin en güzel ve havalı kadını olması kesin gibi. Diğer kadın davetliler neresinde estetik olduğunu anlamaya çalışırken zaman su gibi akıp gider.

POWER COUPLE YA DA SÜPER ÇİFTLER

1. Arda Turan-Sinem Kobal: Sadece partinize hareket
katmakla kalmadınız, bütün magazin muhabirlerine haber de atlattınız. Partide uzun süre kalmaları için elinizden geleni yapın, gerekirse üstlerine kapı kilitleyin.
2. Mahsun Kırmızıgül-Mine Cangal: Şimdiye kadar sadece sarışın seven Kırmızıgül artık entelektüel sarışın seviyor. Çellist Cangal, Gürer Aykal’ın da yeğeni.
3. Ayça-Zeynep Sadıkoğlu: Armatör Sadıkoğlu Ailesi’nin ikiz kızları. Çok tatlılar. Oye adında lüks bir mayo-bikini koleksiyonu tasarlıyorlar.
4. Beren Saat-Levent Semerci: Sadece yan yana nasıl bir fotoğraf verdiklerini merak ediyor insan. Yoksa niyetimiz iyi, kalbimiz temiz.
5. Demet Evgar-Emre Karayel: Tamam biliyoruz kurgu bir çift. Fakat nice “gerçek” çiftten çok daha hakikiler.
6. Nil Karaibrahimgil-Serdar Erener: İlişkilerini inkâr ede ede 10 yıl geçti. Nil’e bol alkollü renkli ve şemsiyeli bir kokteyl, Erener’e isli viski vererek rahatlatılmalı.
7. Hadise-Sinan Akçıl: Partinin en sıkıcı anında can simidi. Sinan çalıp, Hadise dans ederse küçük çaplı bir hadise olur.
8. Esra-Ceyda Kardeşler: Geri dönüşümsüz plastik yerine etten, kemikten ve sinirden yapıldıklarına ikna oldunuz diyelim. Peki dalga geçip geçmediklerini nasıl anlayacaksınız?

PARTİ ORMANININ EN YENİ SAKİNLERİ

1. Ayşe Kucuroğlu: Public’in sahibi güzel kadın. Üç küçük çocuğa rağmen incecik ve her daim şık. Victoria Beckham’ın çok daha sevimli ve gülümseyen versiyonu.
2. Roni Margulies: Sosyalistlerin en eğlencelisi. İçtikçe güzelleşiyor, güzelleştikçe acayip hikaye anlatıyor. Sırf Hahambaşı ile igili olanlara bile fitiz.
3. Leyla Gediz: Genç ressamların en başarılılarından. Koparcasına eğlenmesiyle meşhur.
4. Lara Sayılgan: Bodrum’daki Maçakızı’nın sahibinin kızı. Moda fotoğrafçısı. Sert güzelliğiyle fotoğraflarını çektiği modelleri solluyor.
5. Mert Fırat: Başka Dilde Aşk filminin esas oğlanı ve Kapalıçarşı dizisinde çapkın Arda karakteri. Şeytan tüyü sahibi.
6. Mihda Koray: Koray İnşaat’ın veliahtı. Fazla güzel, fazla stil sahibi ve fazla Doğu Londra. Urra adlı bir sanat galerisi var.
7. Daniel Stork: Hollanda Konsolosluğu hiperaktif kültür müsteşarı. Anna Karenina’yı mahveden pelerinli Kont Vronski’ye benziyor.
8. Alex Varlık: Ressam Utku Varlık’ın Sorbonne Hukuk mezunu uzun boylu, mavi gözlü oğlu. İstanbul’un bütün kadınları peşinde.

HAKKINDA KONUŞMAKTAN KENDİMİZİ ALAMADIKLARIMIZ

1. Kıvanç Tatlıtuğ: Özellikle kadın davetlilerin konuşmakla yetineceklerinden emin değiliz.
2. Orhan Pamuk: Kendine entelektüel süsü verenlerin turnasol kağıdı, er meydanı.
3. Deniz Seki: Denizken okyanusa dönüşmenin şartlarını anlatırken ağlayarak damlatmamasına dikkat etmeli.
4. Acun Ilıcalı: Yabancı konuklar sayesinde paslanmış İngilizce’sinin tozunu alır.
5. Kenan İmirzalıoğlu: Partinin tozunu alır.
6. Ayşegül Nadir: Verdiğiniz parti artık yıllarca konuşulur. Böyle ağır bir konuğun üzerine bir daha hayatta parti marti veremezsiniz.
7. Cengiz Semercioğlu: Yedikleri içtikleri onun olsun, gördüklerini anlatıyor. Güzel de anlatıyor.
8. Reha Erdem: Son filmi Kozmos ile festivalleri duman etti. Diğer konukları etkilemek için perde filan kurdurup filmi de bir şekilde izlettirmeli.

MİLLİ HAZİNELER VE KLASİKLER

1. Ajda Pekkan: Şöyle bir 10 dakika görünüp kaybolsa bile rüzgârı büyük cereyan yapar.
2. Haydar Dümen: Dişine göre bir Hacivat bulabilirseniz stand-up’ının tadından yenmez. Kalanları da paket yaptırıp eve götürürsünüz.
3. Mehmet Gürs: Mikla’nın sahibi yakışıklı aşçı. Damarlarında dolaşan Viking kanı şişelense Davidoff Cool Water parfümü olur.
4. Naim Dilmener: Müziğin en baydığı noktada centilmence müdahale ederek, Mehmet Gürs’ün bile kanını kaynatır.
5. Banu Güven: Aklınızda bulunsun, sesi de güzel. Rock söylüyor.
6. Nesrin Topkapı: 60 yaşında bile Saba Melikesi Belkıs vakarıyla göbek attığı için.
7. Erdem Kırım: AB standartlarında, Kopenhag kriterlerinde, ISO 9000 belgeli seviyeli magazine “Hello!”
8. Kenan Kalav: Yazıyı yazanın özel isteği. Öldüren cazibe, kriminal yakışıklı, kirli zevk.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!