'En güzel plaketi şampiyonlukla verdiler'

Güncelleme Tarihi:

En güzel plaketi şampiyonlukla verdiler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2014 15:32

SARI Kırmızılı kulüpte dün yapılan Pilav Gününe damgasını vuran olay plaket krizi yaşanmasıydı.

Haberin Devamı

Avrupa’da Galatasaray Kulübüne başarılar kazandıran Tekerlekli Basketbol ve Kadın Basketbol Takımlarına madalyalarını vermek adına G.Saray Kulübü Eski Başkanı Faruk Süren, eski 2.başkan Ali Dürüst ve yönetim kurulu üyesi Mehmet Cibara kürsüye davet edilmişti.

Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Necati Demirkol’da unutulmasına içerleyip salonu terk etmişti.

Bu konuya açıklık getiren Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Necati Demirkol, Lig Radyo’da yayına katılıp, “ Başkanımız zaten orada idi. Faruk Süren’de eski başkanımız ve bu şubenin kurucusudur.

Ben Galatasaraylılar Cemiyeti Başkanı Polat beyin daveti üzerine pilav gününe gittim. Basketbol şube sorumlusu ile alakalı hatalı anonsu duyunca bu yüzden yerimden kalktım ve kimseye bir şey söylemeden salondan ayrıldım.

Haberin Devamı

Büyütülecek bir hadise değil. Olay kapanmıştır. Ödül ve plaketler için kendi aramızda yarışmamamız lazım. Belki yanlış bir servis oldu. Cemiyet Başkanımızı dürüstçe çabalarından dolayı tebrik ediyorum. Plaket alanlara da hayırlı olsun.

Ödüle gelince; ben Avrupa’da ilk 8’e kalan tek Türk takımı olan Galatasaray Erkek Basketbol takımı, Avrupa Şampiyonu olan Kadın Basketbol takımı ve koçu sayesinde artı taraftarımızın destekleri ile ezeli rakibimizi yenerek şampiyonluk sevinci yaşatarak bana zaten ödül-plaketlerin en güzelini verdiler. Bundan daha iyi ödül ve plaket olamaz. Şu anda bir ödül daha bekliyoruz. O da Erkek Basketbol takımımıza sonsuz güveniyoruz. Seriyi başarı ile tamamlayacaklarına inanıyorum.

Ben basketbol şubesi ile yaşıyorum. Avrupa’nın en iyi koçları bizde. Mükemmel bir idari ve teknik kadromuz var. Bugüne kadar Türkiye’ye en büyük kupayı kazandıran Ekrem Memnun ve 23 yıl aradan sonra şampiyon yapan, bu yılda Avrupa’da ilk 8’e kalan tek Türk takımı olan Galatasaray takımının koçu Ergin Ataman ile gurur duyuyorum. Uzun yıllar Galatasaray’a hizmet etmeleri gerektiğine inanıyorum. Çünkü ikisi de Galatasaray’ın evladı…

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!