En güzel finalin Ankara temsilcileri

Güncelleme Tarihi:

En güzel finalin Ankara temsilcileri
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 21, 2017 09:32

2017 Miss Turkey güzellik yarışmasının bu akşamki finalinde Ankara’yı temsil edecek Aslı Sümen ve Ekinsu Kansu dereceye girip güzellik tacını takmak için yarışacak.

Haberin Devamı

2017 Miss Turkey güzellik yarışmasının bu akşamki finalinde Ankara’yı temsil edecek Aslı Sümen ve Ekinsu Kansu dereceye girip güzellik tacını takmak için yarışacak. Miss Turkey 2017’nin büyük finali bu akşam Grand Pera/Emek Sahnesi’nde gerçekleşecek. Elemeleri geçen 20 finalist, final gecesinde Özlem Süer tarafından tasarlanan gece kıyafetleriyle podyumdaki yerlerini alacak. Özlem Süer tarafından tasarlanan gece kıyafetleri ve Cihan Nacar imzalı mayolar ile sahneye çıkacak güzeller dereceye girmek için birbirleriyle mücadele edecek. Ekin Olcayto’nun sunacağı programda, jüri başkanı Can Sandıkçıoğlu olmak üzere; jüri koltuğunda 2014 Miss Turkey/World Amine Gülşe, gazeteci yazar Güneri Civaoğlu, besteci, şarkıcı ve söz yazarı Meyra Ilıcak, bale sanatçısı ve koroegraf Tan Sağtürk, moda tasarımcısı Özlem Süer, plastik cerrah Op. Dr. Bülent Cihantimur ve Prof. Dr. Ali Alp oturacak. Saat 20:30 ‘da başlayacak organizasyon, 1an TV’den ve Miss Turkey, Youtube kanalından canlı olarak takip edilebilecek.

Haberin Devamı

En güzel finalin Ankara temsilcileri
Â
En güzel finalin Ankara temsilcileri

BİLKENT ÖĞRENCİSİ VE ODTÜ MEZUNU

Ülke sınırlarından ve yurt dışından katılan 20 Türk kızının podyuma çıkacağı yarışmada Başkent’i; Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümü mezunu Aslı Sümen ve Bilkent Üniversitesi Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksek Okulu, Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü, 3. sınıf öğrencisi Ekinsu Kansu temsil edecek. Koreografisini Yasin Soy’un üstlendiği geceye Atakan Akdaş ve Merve Utandı Kalkan şarkıylarıyla, Swing İstanbul ekibi de gösterileriyle renk katacak.

BAKMADAN GEÇME!