En ’cool marka’ belli oldu

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Superbrands tarafından 2001’den beri organize edilen, ancak Türkiye’de ilk kez gerçekleşen Cool Brands, bu yıl V2K Designers’ı "en cool moda markası" seçti.

Organizasyonun seçici kurulunda Ali Koç, Oya Eczacıbaşı ve Zeynep Fadıllıoğlu gibi önemli isimler yer aldı. Superbrands International Başkanı William R. Colgrave, Cool Brands 2007 kitabının önsözünde, "cool marka" tanımını şu şekilde yaptı: "Başarılı markaların iki aşaması vardır: Herkes tarafından kabul görmüş yerleşik markalar ve cool markalar. Nadiren bu kavramların ikisi bir markada bir araya gelebilir, fakat genellikle bu markalar ayrı kavramlardır. Çünkü cool kavramı, çığır açmayı ve yeniyi ifade eder. Cool, yeni nesillerin markasının adıdır, zamanla cool marka yerleşik, bilinen bir markaya dönüşür."

Armani partisinde buluÅŸtular Â

Garanti Bankası’nın uluslararası concierge ve seyahat danışmanlığı hizmetleri sunan kartı &club prive Card, üyelerini önceki akşam İstinye Park Emporio Armani ve Armani Caffe’de düzenlenen "Armani prive Night" partisinde bir araya getirdi. Partide davetlilere, Armani Caffe’nin dünyaca ünlü şefi Fabrizio Pellgrini’nin geceye özel hazırladığı mönü ikram edildi. Garanti Bankası Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin ve eşi Mutena Sezgin ile Genel Müdür Yardımcısı Elvan Bilge’nin ev sahipliğinde gerçekleşen kutlamaya Celal Çapa, Erdinç Acar, Selin Habbap, Tülin Şahin-Mehmet Özer, Galip Gürel gibi pek çok tanınmış sima katıldı.

Trendleri yakından takip ediyor

Gamze Manas’ı hemen hemen her yardım gecesinde görmek mümkündür... Vakıflara yaptığı bağışlarla kendinden sık sık söz ettiren Manas’ın öne çıktığı bir diğer konu da moda tutkusudur. Önceki gün Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde rastladığım Gamze Hanım, yeni sezon kıyafetiyle yine son derece dikkat çekiciydi. Trendleri ne kadar yakından takip ettiğini de kanıtlıyordu.

Fedon’un hayranı

Yunan müziğinin Türkiye’deki en sevilen seslerinden biri olan Fedon, bu akşam oğlu Theo’nun işlettiği Zorba Taverna’da sahneye çıkacak. Uzun zamandır İstanbul sahnelerinde görünmeyen sanatçının programını izlemek isteyenler, günler öncesinden rezervasyonlarını yaptırdılar. Duyduğuma göre günler öncesinden Zorba’da yer ayırtanlar arasında Lili Garih de varmış.

15 bin dolarlık fırın

Komşu Kebap’ın yeni şubesi, aralık ayının ilk haftasında Nişantaşı’nda açılacak olan City’s Alışveriş Merkezi içinde hizmete giriyor. Komşu Express adlı bu yeni mekan, daha çok fastfood ve paket servis ağırlıklı çalışacak. Atina’da da bir şubesi bulunan Komşu Kebap’ın patronu Kemal Koç, öğrendiğime göre Nişantaşı sakinlerine en leziz kebabı sunabilmek için İtalya’dan özel bir fırın getirtmiş. Ve bu fırın Koç’a tam 15 bin dolara mál olmuş.

EÅŸine rapor verdi

Altı aylık hamile olan Sinem Güven’e önceki gün Nişantaşı’nda rastladım. Jinekoloğu Teksen Çamlıbel’in muayenehanesinden çıkmış, hızlı adımlarla otomobiline doğru yürüyordu. Bir yandan da telefon görüşmesi yapan Güven, belli ki eşi Murat Ersönmez’e doktorunun söylediklerini aktarıyordu.

Iglesias İstanbul’da

Enrique Iglesias, PUCO VE EFD organizasyonuyla Abdi İpekçi Arena’da vereceği konser için dün İstanbul’a geldi. Dünyaca ünlü şarkıcı, yarın akşamki konseri hakkında "Türk izleyicisinin karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum. Bu konser beni çok heyecanlandırıyor. Seyircilere pek çok sürprimiz olacak" dedi.

Paketleri eve gönderin

Ahu Tuğbay’a önceki akşam İstinye Park’taki Gucci mağazasında rastladım. Aynı saatlerde alışveriş merkezinin içindeki Armani Caffe’de de Garanti Bankası’nın &club prive Card üyeleri için verdiği bir davet vardı. Son dakikada bu partiye katılmaya karar veren Ahu Hanım, elindeki paketleri de ev adresine gönderilmesi için Gucci’nin görevlisine teslim etti.

Her telden her dilden

Birbiri ardına çıkardığı albümleri, tükenmek bilmeyen enerjisi ve orijinal sahne şovları ile dikkatleri üzerine çeken Zeliha Sunal, bu akşam saat 22.30’da, Kalamış Murphy’s’in kış sezonu açılışında sahneye çıkacak. Canlı performans sergileyecek olan Sunal, bu geceye özel olarak cazdan rock’a uzanan muhteşem bir de repertuvar hazırladı.

Yazarın Tüm Yazıları