En çok hangi müzikleri dinledik?

Güncelleme Tarihi:

En çok hangi müzikleri dinledik
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2017 11:50

Türk Telekom Müzik 2016'nın 'en'lerini açıkladı. İşte en çok dinlenen sanatçılar, albümler, listeler ve zirvede kalanlar...

Haberin Devamı

En çok dinlenen sanatçılar

2016 yılının en çok dinlenen sanatçılarında Demet Akalın zirvede yer aldı. Demet Akalın’ı takip eden isimler Hande Yener, Murat Boz, Sıla, İrem Derici, Tarkan oldu.

En çok indirilen albümler

Tarkan’ın 2016 yılında çıkardığı ‘Ahde Vefa’ albümü bu yılın en çok indirilen albümü oldu. Çeşitli sanatçılar tarafından seslendirilen Zülfü Livaneli şarkılarının yer aldığı ‘Zülfü Livaneli 50. Yıl Bir Kuşaktan Bir Kuşağa’ albümü bu yılın en çok indirilen ikinci albümü olurken Demet Akalın ‘Rakipsiz’, Sıla ‘Mürekkep’ ve Harun Kolçak ‘Çeyrek Asır’ yılın en çok indirilen diğer albümleri oldu.

En çok dinlenen listeler

Türk Telekom Müzik platformunda yer alan listelerden en çok tercih edilenler ‘Herkes Bunları Dinliyor’, ‘Bu Hafta Yeni Neler Var?’, ‘Dünya Müzik Listelerinden’ ve ‘Türk Halk Müziği’ listeleri oldu.

Haberin Devamı

En uzun süre zirvede kalanlar

2016 yılında en uzun süre zirvede kalan şarkı olarak senenin yükselen yıldızı Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman işbirliğindeki ‘Cevapsız Çınlama’ adlı şarkı oldu. Türk Telekom Müzik platformu kullanıcılarının bu sene en çok tercih ettiği türler ise pop, rock ve arabesk olarak sıralandı.

BAKMADAN GEÇME!