En büyük mutant karşılaşması: X-Men: Apocalypse

Güncelleme Tarihi:

En büyük mutant karşılaşması: X-Men: Apocalypse
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 09:57

James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Oscar Isaac gibi isimlerin yer aldığı X-Men: Apocalypse vizyona girmeye hazırlanıyor. 19 Mayıs'ta sinemalarda olacak olan filmin yeni uluslararası fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

Bu yıl süper kahramanlarla birlikte mutantlar da beyaz perdede olacak. X-Men evrenini başka bir boyuta taşıyacak olan X-Men: Apocalypse bu Mayıs'ta vizyona girecek. Gösterime girmeden önce izleyicilerin merakını kamçılayan fragman ve görseller paylaşılan filmden, yeni uluslararası fragman yayınlandı.

Haberin Devamı

ESKİ VE YENİ MUTANTLAR BİR ARADA

Brian Singer'ın yönetmenliğini üstlendiği filmde eski ve yeni mutantlar bir arada! James McAvoy, Michael Fassbender, Rose Bryne, Evan Peters, Lucas Till ve Nicholas Hoult'u göreceğiz. Bu isimlerin yanına X-Men mutant evrenine yeni katılan Oscar Isaac, Tye Sheridan, Shophie Turner, Alexandra Shipp, Kodi Smith-McPhee, Ben Hardy, Lana Condor ve Olivia Munn gibi isimler dahil oldu.

En büyük mutant karşılaşması: X-Men: Apocalypse

X-MEN: APOCALYPSE 19 MAYIS'TA SİNEMALARDA

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filminden iki hafta sonra vizyona girecek olan X-Men: Apocalypse, aynı zamanda süper kahraman filmiyle de gişe savaşı verecek. Simon Kingberg'ün yazdığı film, En Sabah Nur adlı dünyanın ilk mutantını konu alıyor. Tanrı ve X-Men evreninin ilk mutantı olarak bilinen Apocalypse (Oscar Isaac), dünyadaki bütün mutantların güçlerini toplayarak ölümsüz ve yok edilemez bir hale geldi. Binlerce yılın ardından gerçekleşen büyük uyanışla birlikte, gördüğü dünyadan memnun kalmayan ve kendi hükmedeceği bir dünya düzeni oluşturmak isteyen En Sabah Nur, bir mutant takımı kurmaya başlar. Böylece, Professor X'in yardımlarıyla kurulan Raven (Jennifer Lawrence)'in liderlik ettiği genç bir X-Men takımı ortaya çıkar.

 

Haberin Devamı

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!