En büyük merakını Tv'den ilan etti

Uzaya gitmeye hazırlanan Ahu Aysal, “uzayda seks” merakını milyonların önünde yeniden dile getirdi.

Haberin Devamı

Dünyanın farklı yerlerini gezip görmeye meraklı olan Hotel Les Ottomans’ın sahibi Ahu Aysal, sınırların dışına çıktı, VIP Turizm’in uzay seyahati programına katıldı. Uzaya gitmeye hazırlanan Aysal’ı önceki gün konuk olarak katıldığı bir televizyon programında izledim. “Dünyada benden kıymetli bir şey yok, kendimi çok severim” diyen Aysal, yayında cesur açıklamalar yaptı. Estetiğe karşı olmadığını belirten ve “Bende de estetik var” diyen Aysal, en büyük merakının ‘uzayda seks’ olduğunu da bir kez daha tekrarladı.

8. salon Van’a

Geçtiğimiz hafta Emek Külür’le evlenerek bekarlığa veda eden Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran’ın Doğu ve Güneydoğu’da yaptırdığı spor salonlarının 8’incisi Van’da açıldı. Saran Holding’in eğitim ve spor konusundaki sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında Van’da inşa ettirdiği kapalı spor salonunun açılışına İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin de katıldı. Törende Vanlılar, Sadettin Saran’a destekleri için teşekkür etti.

Haberin Devamı

Güzellik buluşması

Cilt bakım ürünleri markası Mama Mio, Türkiye pazarına girdi. Markanın tanıtımı, önceki gün Kanyon’daki Harvey Nichols’ün kozmetik katında yapıldı. Zeynep Karamehmet Gönenç’in ev sahipliği yaptığı tanıtım davetine markanın yaratıcılarından Tanya Kazeminy Mackay de katıldı. Begüm Şen, Ayşegül Toplusoy, Demet Şener Kutluay ve Tuba Ünsal’ın da aralarında olduğu iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri, davette ürünleri deneyip Mackay’den
güzellik tüyoları aldı.

‘Bebek’li oldu

Beşiktaş’ın eski yöneticilerinden işadamı Bahattin Demir, Cookshop adlı kafeyle yeme içme sektörüne girmişti. Zengin mönüsünün yanı sıra dekorasyonuyla da beğeni gören Cookshop’lar, kısa zamanda İstanbul’un en popüler kafeleri arasına girdi. Geçtiğimiz yaz Nişantaşı-Abdi İpekçi Caddesi’nde bir Cookshop açan Demir, İstanbul’daki altıncı şubeyi de Bebek’te hizmete soktu. İşadamı, deniz manzaralı bu yeni mekâna egzotik bir atmosfer yaratmak için dört adet palmiye dikti, içini de papağan kafesleriyle süsledi...

10. yıl sergisi

EG Danışmanlık’ın sahibi Eser Gürocak, şirketinin 10’uncu kuruluş yılı onuruna özel bir sergi düzenledi. Küçükçiflik G-Art Galeri’deki “Papillon/Kelebek” adlı sergi, büyük ilgi gördü. İş dünyasının stresli ortamından, yaptığı tablolarla yarattığı rengarenk dünyaya geçiş yaparak arındığını belirten Gürocak, “Söylemek istediklerimi özgürce tuvale yansıtıyor ve çok mutlu oluyorum” dedi.

Haberin Devamı

Yaz daha bitmedi

Erol ve Varol Kaynar kardeşlerin sahibi olduğu, Akaretler’deki  Limoncello, önceki gece “Yaz Daha Bitmedi” adlı partiye ev sahipliği yaptı. Martini kadehlerinin içinde çiçekli kokteyllerin ikram edildiği geceye Çağla Şıkel, Ivana Sert, İbrahim Toraman, Tanem Sivar, Murat Cevahir gibi iş, sanat, spor ve moda dünyasının ünlü isimleri katıldı. Smirnoff Vodka’nın sponsorluğundaki eğlence, geç saatlere kadar devam etti.

Okula eğlenceli dönüş

Mert Vidinli ve Çağla Gürsoy’un W Lounge’da düzenlediği “Richie Rich” partisi önceki gece “Back to School” (Okula dönüş) konseptiyle gerçekleşti. Sponsorluğunu Virgin Radio’nun üstlendiği, kravatların havada uçuştuğu eğlenceli parti, Süreyya Yalçın-Tugay Gökkaya, Pascal Nouma ve Ece Erken’in de aralarında olduğu çok sayıda ünlü ismi bir araya getirdi.

Yazarın Tüm Yazıları