En büyük D&R Marmara Forum’da açıldı, 23 il ve 112 mağazaya ulaştı

Güncelleme Tarihi:

En büyük D&R Marmara Forum’da açıldı, 23 il ve 112 mağazaya ulaştı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2011 00:00

D&R’ın en büyük mağazası İstanbul Marmara Forum Alışveriş Merkezi’nde açıldı.

3 bin metrekarelik yeni D&R mağazasında, yerli ve yabancı kitap, dergi, film ve müzik ürünlerinin dışında hobi ve multimedya grupları ile 130 bin adet ürün yer alıyor. D&R, 23 ilde 112 mağazasıyla ve 1300 çalışanı ile 45 bin metrekare alanda hizmet veriyor. 2011’de 11 yeni mağaza açarak metrekare bazında yüzde 20 büyüyen D&R, bu yıl sonuna kadar 3 mağaza, 2012 yılı sonuna kadar da 20 mağaza açmayı hedefliyor.
Teknosa işbirliğine devam
D&R Marmara Forum mağazasında özel oturma alanları, dinleme istasyonları ve okuma bölümlerinin yanısıra, film izlenebilecek, canlı performans ve konser dinlenebilecek, yazarların söyleşilerine katılınabilecek bir sosyal etkinlik alanı da yer alıyor. Mağaza içinde bir kahve zinciri de yer alıyor. D&R’ın, Teknosa ile yaptığı işbirliği Marmara Forum’da da devam ediyor. Aynı çatı altında yer alan D&R ve Teknosa, kültür, eğlence ve elektronik ürünlerine ulaşılabilmeyi sağlıyor.
Online alışveriş imkanı
D&R’ın sanal mağazası olarak faaliyet gösteren www.dr.com.tr ise, yurtiçi ve yurtdışı siparişlerinde günün 24 saati tüketicilerle buluşuyor. D&R geçen yıl e-kitap satışlarına da başladı. Kitap sayısı yerine içeriğinin güncel ve zengin olmasını hedefleniyor. Günümüz yazarlarının e-kitapları sadece dr.com.tr sitesinde bulunabiliyor. D&R, müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla Özel Müşteri Siparişi sistemiyle mağazalarında o an için bulunmayan müşteri siparişlerini diledikleri mağazaya müşterilerin adına da gönderiyor. D&R Marmara Forum’un açılış törenine D&R Başkan Vekili Refik Aras ile D&R Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Kürşat Demircioğlu, Hürriyet Gazetesi Yayın Danışmanı ve Yazarı Doğan Hızlan, DMC Genel Müdürü Samsun Demir, oyuncus, sanatçı ve mankenler katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!