Emre Sertkaya Ateist mi? Yanıtı kendisi verdi!

Güncelleme Tarihi:

Emre Sertkaya Ateist mi Yanıtı kendisi verdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2016 15:39

O Ses Türkiye’ nin şampiyonu olan Emre Sertkaya, devrimci ve ateist olduğu eleştirilerine yanıt verdi. Sertkaya, “Kutuplaşmaya gerek yok. Hepimiz aynı şeyiz bunun farkına varmamız lazım.” diye konuştu.

Haberin Devamı

O Ses Türkiye’ nin şampiyonu Emre Sertkaya, Kanal D ekranlarında yayınlanan Renkli Sayfalar isimli magazin programına konuk olarak katıldı. Sertkaya, programda hayatından, yarışmaya katılma nedenlerinden ve kazandığı ödülden bahsetti.

O Ses Türkiye yarışmasına katıldığı ilk günden itibaren tarzı ile eleştirilmeye başlanan Emre Sertkaya, devrimci ve ateist olduğu hakkında eleştiriliyordu. Sertkaya, bu eleştirilere karşılık “Benim yeşil bir montum vardı.  Deniz Gezmiş montu... onu çok severdim. Devrimci gibi davrandılar. Sonra kazağıma... O kazağı ateistler giyerdi falan bana mantıklı gelmiyor. Bu kutuplaşmaya gerek yok bence. Hepimiz aynı şeyiz bunun farkına varmamız lazım.” diye konuştu.

Emre Sertkaya, yarışmaya katılışını anlatırken “Gökhan abi ve Hakan abi beni hiç bırakmadı. Yarışmaya katılmamdaki en büyük etkenlerden biri onları tanıma isteğimdi. İlk şarkının sonrası verdiğim tepkiden bellidir zaten.” dedi.

Haberin Devamı

Henüz O Ses Türkiye’ den kazandığı ödülü almadığını anlatan Sertkaya, “Yarışmada para ödülü yok. Bir araba, single, bir de televizyon ödülü vardı. Arabayı henüz kullanmıyorum. Ehliyetimi almadım. Araba da yurt dışındaymış zaten. O da henüz gelmedi.” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!