O Ses Türkiye 1.'ncisi Emre Sertkaya'nın o hareketi ne anlama geliyor?

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiye 1.ncisi Emre Sertkayanın o hareketi ne anlama geliyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2016 13:31

O Ses Türkiye finali, nefesler tutularak heyecanlı bir şekilde yapıldı. Yarışmanın şampiyonu Emre Sertkaya oldu. Batman’lı Sertkaya, yarışmanın birincisinin açıklanmasını beklerken başını sürekli öne eğik şekilde tutuyordu. Herkes, Emre’nin bu hareketinin ne anlama geldiğini merak etti. İşte detaylar...

Haberin Devamı

O Ses Türkiye 2016 şampiyonu Emre Sertkaya oldu. Final gecesinde birinci olanın açıklanmasını beklerken başını öne eğen Sertkaya, bu hareketi neden yaptığını açıkladı. Emre konuya Mevlana'dan örnek vererek açıklık getirdi. "Başımı öne eğişimin sebebi bir kapanıştı." dedi.

Mevlana’ dan Örnek Vererek Açıklama Yaptı…

Emre Sertkaya, birincinin açıklanmasını beklerken başını öne doğru eğmesinin sebebini ve ne anlama geldiğini Mevlana’ dan örnek vererek açıkladı.

Sertkaya: “Sahneye çıktığımda başımı öne eğişimin sebebi bir kapanıştı… Mevlana’ nın yüzü yere bakar, Erkan Oğur’ un yüzü yere bakar, Ahmet Arslan’ ın yüzü yere bakar… Ben onlar gibi insanları örnek aldım. Ben o sırada kendimle başbaşa kalıp ego savaşı veriyordum. O insanların sevgileri, tezahüratları… Egom beni yenmesin diye başımı öne eğip kendime kapandım.” diyerek merakları giderdi.

Haberin Devamı

O Ses Türkiye 1.ncisi Emre Sertkayanın o hareketi ne anlama geliyor

Emre Sertkaya Kimdir?

Emre Sertkaya henüz 20 yaşında. Aslen Batman’ lı olan Sertkaya İstanbul’ da yaşıyor. Lise mezunu ve konservatuvara hazırlanıyor. O Ses Türkiye 2016 yarışmasına katılarak jüri üyesi Hakan ve Gökhan’ ı seçip yarıştı. Yarışmanın sonunda etkileyici performansı sayesinde birinci olmayı başardı.

BAKMADAN GEÇME!