Emre Çolak: 'Bana pas atmıyor diyenler maçları izlesin'

Güncelleme Tarihi:

Emre Çolak: Bana pas atmıyor diyenler maçları izlesin
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2016 20:40

Galatasaraylı Emre Çolak, takım arkadaşlarına pas vermediği yönündeki iddialara sert bir yanıt cevap verdi...

Haberin Devamı

Instagram hesabından bir açıklama yapan Emre Çolak, 3-1 kazandıkları Çaykur Rizespor karşılaşmasında Lukas Podolski ile Sabri Sarıoğlu’na kasıtlı olarak pas atmadığı iddiasına şu cevabı verdi:

“Galatasaray formasını giydiğimde 11 yaşındaydım. Burada doğdum, burada büyüdüm. Ömrünün yarısından fazlasını Florya’da aldığı eğitimle geçiren biri olarak Galatasaray terbiyesini en iyi bilenlerden biriyim. Takım arkadaşlarıma kasıtlı olarak pas atmadığımı iddia edenler önyargılarından arınıp, maçları daha dikkatle izlerlerse özet görüntülerde dahi bazı sonuçlara ulaşabilirler. Umarım iftira dolu yorumlarıyla bizi taraftarlarımızın önüne atarlarken de biraz daha sağlıklı düşünebilirler."

TÜZEMEN: 'UTAN EMRE' DİYORUM
Emre Çolak'ın tepkisine neden olan iddiayı Sabah gazetesi yazarı Levent Tüzemen ortaya atmıştı. Tüzemen, Çaykur Rizespor-Galatasaray sonrası kaleme aldığı 'Utan Emre' adlı yazısında şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

"Galatasaray eğer fark atacağı bir maçı 3-1 kazanmış ise bunun sorumlusu öncelikle Emre Çolak'tır.. Şaşırdınız mı? Dakika 62... Kişisel gayretiyle bir gol atıp, Yasin'e gol pası veren Podolski'ye maç boyu Emre Çolak pas vermemeye çalıştı. Ben yıldız tablosunda maçta 1 gol atan ve iyi oynayan Emre'ye bilerek (0) verdim... Neden mi? Emre dahil hiç kimse Galatasaray'dan büyük değildir. Yasin'in attığı golden sonra Podolski'ye sarılmasına Emre'nin gösterdiği tepkiyi de ayıpladım..

Kaptanlık yaptığı Galatasaray'ın çıkarlarını hiçe sayan Emre Çolak'a "Utan Emre utan" diyorum.. Ünlü İtalyan hoca Lippi, "Futbol iyi oyuncularla oynanır. Elinizde kaliteli oyuncular yoksa başarı kazanmak zor" der.. Podolski'nin kalitesine asla dil uzatmadım ama Alman yıldızı yeterince sorumluluk almadığı için çoğu zaman ağır eleştirdim. Ancak Çaykur Rize ceza alanı önünde gol atabilecek pozisyonlarda maalesef Podolski'ye, Emre'nin başını çektiği grupta Yasin, Olcan hatta Sabri bilerek pas atmadılar."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!