Emre Belözoğlu bombası!

Güncelleme Tarihi:

Emre Belözoğlu bombası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2014 12:17

Fenerbahçe'nin eski futbolcularındana spor yazarı Engin Verel, sarı lacivertli takımın kaptanı Emre Belözoğlu'nun gelecek sezon 'sportif direktör' olacağını ileri sürdü. Verel, teknik direktör İsmail Kartal hakkında da ilginç iddialarda bulundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin son dönemde oynadığı futbol tartışma konusu olurken, Balıkesirspor deplasmanında kazanan sarı-lacivertli takımın puan kaybetmesi halinde İsmail Kartal'ın görevden alınacağı iddia edildi. Bugün Gazetesi yazarı Engin Verel, Kartal ve takım kaptanı Emre Belözoğlu hakkında çok ilginç bir haber yazdı.

İşte o haber ve ayrıntılar...

Fenerbahçe’de taşlar yerinden oynayabilir. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın koltuğu sallanıyor. Yerinde kalabilmesi için çok daha sıkı çalışması, çalışmaktan da öte doğru çalışması gerekiyor! Çünkü kafayı istatistiklere takmış durumda.

MEIRELES O GOLÜ ATMASAYDI, KARTAL GİDERDİ
Sürekli “Top bizde daha çok kaldı, rakamlar üstünlüğümüzü gösteriyor” diyor ama futbolu kimseye zevk vermiyor. Balıkesir maçından sonra yönetici Mahmut Uslu’ya soruyorlar “Takımın futbolunu beğendiniz mi” diye. O da “İsmail hocaya sorun” diyerek gönderme yapıyor. İsmail hoca da basın toplantısında “Mahmut Uslu mu sordu? Futbolumuzu beğeniyorum” diyor. Maç sonundaki gerilim aslında maç öncesine dayanıyor. Aldığım bilgilere göre eğer Meireles’in o şans golü olmasaydı, berabere bile kalınsaydı, İsmail Kartal gönderilecekti. Demek ki yönetimin bir B planı da var! Aziz Yıldırım başkan maç öncesi “Beraberliği kabul etmiyorum. Savaşın ve galip gelin” demiş. Sözleşmesi biten Mert’in dışında 30 yaş üstünde olan futbolculara da “Sezon sonunda şampiyon olursanız kontratınızı konuşuruz” restiyle de aba altından sopa gösterilmiş.

Haberin Devamı

EMRE BELÖZOĞLU MESELESİ
Fenerbahçe şampiyon olabilir ama önce sular durulmalı. Üstelik karşında Galatasaray ve Beşiktaş gibi takımlar var. Rakipleri çıkıştayken, Fenerbahçe futbol olarak aşağıya gidiyor. Bir de Emre Belözoğlu meselesi var. İddialara göre Kartal’a “Emre sportif direktör olacak. Seneye onunla çalışır mısın” deniyor. O da “Çok sevdiğim kardeşim. Tabii ki olur” cevabı veriyor. Emre şu an Kartal’ın futbolcusu, talebesi. Sezon sonunda patronluklar değişecek. Gel de çık işin içinden. Bakalım Emre Belözoğlu, İsmail Kartal ile çalışacak mı?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!