Çağla Şikel’e Emre Altuğ'dan sürpriz hediye!

Güncelleme Tarihi:

Çağla Şikel’e Emre Altuğdan sürpriz hediye
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2016 15:31

Önceki gün Akmerkez Serafina’da görüntülenen ünlü manken Çağla Şikel’in boynundaki kolye dikkat çekti. Güzel manken, boynundaki kolyeyi eski eşi Emre Altuğ’un hediye ettiğini söyledi. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Geçtiğimiz haftalarda annesini kaybeden ünlü şarkıcı Emre Altuğ, annesinin kolyesini Çağla Şikel’e verdi.

Önceki gün Akmerkez Serafina’da görüntülenen Çağla Şikel, taktığı kolye ile dikkatleri üzerine çekti. Çıkışta gazeteciler ile kısa bir sohbet eden Şikel, boynundaki kolyeyi eski eşi Emre Altuğ’un kendisine takması için verdiğini söyledi.

Rahmetli kayınvalidesinin kolyesini takan ünlü manken “Annemizi kaybedince Emre benim takmamı istedi. Boynumdaki en özel kolyem o” açıklamasını yaptı.

Daha önce haç işaretine benzer bir kolye takmasıyla gündeme gelen Şikel’e basın mensuplarından kolye hakkında sorunun gelmesi üzerine "Kolyem konusunda hala tepkiler geliyor. Haç işaretiyle alakası yok, daha önce açıklamıştım. Çocuklarımın adı yazıyor" şeklinde bir açıklama ile gelen eleştirilere karşılık verdi.

Haberin Devamı

Taktığı diğer kolye sorulunca güzel manken "Bu kolye Emre'nin annesinindi. Yakın zamanda vefat edince Emre de benim boynumda kalmasını istedi" dedi.

 

BAKMADAN GEÇME!