Emre Altuğ kötü adam 'Tavşan Rıza' rolünde oynayacak!

Güncelleme Tarihi:

Emre Altuğ kötü adam Tavşan Rıza rolünde oynayacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 10:56

Ünlü pop yıldızı Emre Altuğ, oyunculuğa soyunuyor. Nisan ayında gösterime girecek olan ‘5 Dakkada Değişir Bütün İşler’ isimli sinema filminde izleyici karşısına çıkacak olan Altuğ, filmde Bugs Bunny’den esinlenerek kötü adam rolünde oynayacak. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı Emre Altuğ, 1 Nisan’da sinema severlerle buluşacak olan ‘5 Dakkada Değişir Bütün İşler’ filmi için ilk kez kötü adam karakterini canlandırdı.

‘Tavşan Rıza’ isimli mafya bağlantılı bir pavyon sahibini canlandıran Altuğ, “Farklı bir mafya tiplemesi olmak için Bugs Bunny’nin renklerinden esinlendik” dedi.

Filmin kostüm sorumlusu Buket Engin, ‘Tavşan Rıza’ için çizgi karakter ‘Bugs Bunny’den esinlendi.” şeklinde konuştu. Açık mavi takım elbise ve beyaz gömleğiyle dikkat çeken Altuğ, kötü adam rolündeki başarısıyla beğeni topladı. Orçun Benli’nin yönettiği film, üç arkadaşın hikayesini anlatıyor.

5 Dakkada Değişir Bütün İşler fragman

Senaryosunu Alptekin Öztürk, Orçun Benli ve Şükrü Üçpınar’ın yazdığı ve yönetmen koltuğunda Orçun Benli’nin oturduğu 5 Dakkada Değişir Bütün İşler'in başrollerinde Bülent Şakrak, Haki Biçici, Kaan Turgut, Emre Altuğ, Ecem Özkaya, Murat Şahan, Ali Düşenkalkar gibi isimler yer alıyor.

Oyuncular: Bülent Şakrak, Haki Biçici, Kaan Turgut, Emre Altuğ, Ecem Özkaya, Murat Şahan, Erdinç Kurt, Ayhan Anıl, Zafer Atlı, Ali Düşenkalkar, Nezih Tuncay ve Neslihan Acar.

Senaryo: Alptekin Öztürk, Orçun Benli, Şükrü Üçpınar

Haberin Devamı

Emre Altuğ kötü adam Tavşan Rıza rolünde oynayacak

Emre Altuğ Kimdir?

14 Nisan 1970 tarihinde İstanbul’da ev hanımı bir anne ve diş hekimi bir babanın ikinci çocuğu olarak dünyaya geldi. Ailesi aslen Niğde’lidir.

Profesyonel müzisyen olan ağabeyi Ahmet Altuğ, yengesi Ethel Hanım ve yeğenleri Eren ve Emir Amerika'da yaşamakta. Lise hayatında babasının ticaret sevdası yüzünden Şişli Terakki Lisesi’nde 1 yıl sınıf tekrarı yaptı.

Sanat hayatına lisede kızlarla iyi iletişim kurmak için gitar çalarak başladığını söyleyen Altuğ liseden sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Tiyatro Bölümü'nde devam etti. Sezen Aksu, Nilüfer, Sertab Erener ve Levent Yükse gibi isimlere vokalistlik yapmaya başladı. Bu esnada da tiyatrodan uzak kalmadan 3 sezon boyunca oyunculuk eğitimi aldı.

Haberin Devamı

1999'da çıkardığı ilk albümü İbret’i Alem’in 1 buçuk yıl öncesine kadar albüm yapma fikrini aklından bile geçirmedi. En büyük isteği oyunculuk olan Altuğ müzikte de başarıyı yakalayınca ikisini bir arada yürütmeye karar verdi. 2000 yılında Zonguldak Devrek’te askerlik görevini yaptı. Sıcak, Sensiz Olmuyor, Dudak Dudağa gibi albümler çıkarmıştır.

BAKMADAN GEÇME!