Emrah Şalanoğlu, Avrupa Üçüncüsü Oldu

Güncelleme Tarihi:

Emrah Şalanoğlu, Avrupa Üçüncüsü Oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2016 20:06

Emrah Şahanoğlu, Avrupa üçüncüsü oldu.

Kastamonu Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kick-Boks branşının başarılı sporcusu Emrah Şahanoğlu, Avrupa’dan 3’üncülük ile döndü.
12-14 Şubat tarihleri arasında Hırvatistan’da gerçekleştirilen ve 25 ülkenin katıldığı Dünya Kick-Boks Federasyonu (WAKO) Kick-Boks Avrupa Kupası Şampiyonası’nda milli takım formasını giyen Kastamonu Belediyesi Gençlik Spor Kulübü (KBGSK) sporcusu Emrah Şahanoğlu, yarı finalde İtalyan rakibine yenilerek 3’üncülük unvanını elde etti.
Avrupa’dan Kastamonu’ya üçüncülük ile döndüğünü belirten Emrah Şahanoğlu, “Önemli bir turnuvayı daha geride bıraktık. Çeyrek final mücadelesinde Hırvatistan rakibimi knock-out ederek yarı finale yükselme başarısını gösterdim. Yarı finalde ise talihsiz bir şekilde İtalyan rakibim karşısında puan farkı ile müsabakayı kaybettim ve üçüncü oldum. İnşallah önümüzdeki turnuvalara daha iyi hazırlanıp şampiyonluk unvanlarını elde etmek istiyorum. Yine Kastamonu’yu milli takım forması ile bayanlarda temsil eden sporcumuz Hatice Erdoğan da yarı finalde Macar rakibine yenildi ve o da üçüncülük unvanını elde etti. Toplamda altı sporcunun yer aldığı milli takım kadrosunda iki sporcunun Kastamonulu olması ve ikisinin de turnuvadan derece ile dönmesi önemli bir bu başarı. Bu Kastamonu’da kick-boks sporunun çok iyi bir seviyeye ulaştığını gösteriyor” dedi.
Türk Milli Takımı, turnuvayı toplamda 1 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya tamamladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!