Emrah Hırvat rakibini geöti altını kaptı

Güncelleme Tarihi:

Emrah Hırvat rakibini geöti altını kaptı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2013 21:12

17. Akdeniz Oyunları'nda grekoromen stil 74 kilo finalinde milli güreşçi Emrah Kuş, Hırvat rakibi Neven Zugaj 'ı 2-0 yenerek, altın madalya kazandı.

Yenişehir Fuar Alanı C Salonu'ndan yapılan müsabakalarda ay-yıldızlı sporcu Emrah Kuş ile Hırvat Neven Zugaj karşılaştı. Mücadelenin ilk setini 1-0, ikinci setini 2-0 üstün kapatan Emrah, mücadeleyi de 2-0 kazanarak, altın madalyaya uzandı.

Emrah, şampiyonluğunu Türk Bayrağı ile salonda tur atarak kutladı.

74 kilo repesaj maçlarında ise Yunan Petros Manouilidis'i 2-0 yenen Mısırlı Tarek Mohamed ile Tunuslu Zied Ayt Okram'ı 2-0 mağlup eden Fransız Steeve Guenot bronz madalyaların sahibi oldu.

CENK FRANSIZ RAKİBİNE YENİLDİ

17. Akdeniz Oyunları'nda grekoromen stil 96 kilo finalinde milli güreşçi Cenk İldem'i 2-0 yenen Fransız Melonin Noumonvi, altın madalya kazandı.

Yenişehir Fuar Alanı C Salonu'nda yapılan mücadelelerin finalinde Cenk İldem ile Melonin Noumonvi karşılaştı. Mücadelenin iki devresini de 1-0 üstün kapatan Fransız sporcu, mücadeleyi 2-0 kazanarak, altın madalyaya uzandı. Bu sonuçla oyunları ikinci bitiren Cenk İldem, gümüş madalyada kaldı.

96 kilo repesaj mücadelelerinde, Faslı Reda Hinani'yi yenen Mısırlı Ahmed Saad ile Yunan rakibi maça çıkmayan İtalyan Daigoro Timoncini de bronz madalya elde ettiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!