Emrah Dursun: 'Galatasaray karşısında yenmek yenilmek önemli değil'

Güncelleme Tarihi:

Emrah Dursun: Galatasaray karşısında yenmek yenilmek önemli değil
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2016 18:40

Dersimspor kaptanı Emrah Dursun, Galatasaray ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçı öncesinde konuştu.

Haberin Devamı

Emrah Dursun genç bir takım oldukları belirtirken ligde durumlarının iyi olmadığını ve önceliklerinin lig olduğunu belirtti.

Antrenmanlarının halka açık olduğunu belirten Dursun, şehrin futbola ilgisinin fazla olduğunu, tribünleri dolduğunu ve maç sonuçlarının taraftar desteği için önemli olmadığını söyledi.

Emrah Dursun, "Takımımızın çoğu genç hem futbol oynayıp hem eğitimlerine devam etsinler. Almanya ve Fransa’dan gelen Dersimli gurbetçilerimiz var. İlgi alaka çok büyük olduğu için futbolcular çabuk motive oluyor. Dersimde olmayan ilgi İstanbul çevresinde var."

'DERSİM'İ TEMSİL ETMEK HOŞLARINA GİDİYOR'
Uzun yıllar profesyonel oynadım. Beylerbeyi maçı beni çok etkilemişti. Oradaki ilgi ve atmosfer heyecanlandırdı. Stada girişimizdeki mutluluk yenilmemize rağmen şaşırtmıştı. Dersim’i temsil etmek çok hoşlarına gidiyor.

Haberin Devamı

Emrah Dursun: Galatasaray karşısında yenmek yenilmek önemli değil


'KÖTÜ TEZAHÜRATLAR OLUYOR AMA...'

Deplasmanlarda istenmeyen tezahüratlar oluyor ama onlara kulağımızı kapatıyoruz. Olmasını istemeyiz açıkcası... Sinan Kaloğlu, Eren Derdiyok, Dersimli’dir.

'TARAFTAR DESTEĞİ MÜTHİŞ'
Bugüne kadar çok takımda oynadım. Ama Dersim takımı başka. Geçen yıl şu anda değişen ve Beylerbeyi Şehit Erol Olçak Stadı'nda ilk maçımızda tüm Dersimliler maça gelmişti. Deplasmanda ilgi alaka müthişti. Dersim’de 500 kişi geliyorsa Beylerbeyi’nde 5 bin kişi geldi.

Emrah Dursun, idolünün Iniesta olduğu ve Emre Belözoğlu’nu çok sevdiğini belirtirken Arda Turan için de milli gururumuz yorumunda bulundu. Dursun son olarak Galatasaray karşısında yenmenin veya yenilmenin öneminin olmadığını belirtti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!