Empati yapın

Günün gezegen etkileri, bazılarımızı amaçlarımız için her şeyi yapabilecek bir ruh haline sokabilir. Ailemizi, sevdiğimiz kişileri üzmek veya mevcut işlerimizi ihmal etmek pahasına takıntılı bir şekilde hedefe kilitlenebiliriz.

Haberin Devamı

Daha duyarlı olunması ve empati yapılması gereken bir gün.
Hepinize keyifli günler...

BURÇLAR

Koç
Dün akşam kendini zorlayanları zor bir gün bekliyor. Biraz dinlenmekte fayda var. Çevrenizdeki kişiler, bazı yetersizlikleri ya da kendilerine sorumluluk verilmemesi nedeniyle sıkıntı yaşıyor olabilirler. İş bölümü yaparak bu sıkıntılı durumun üstesinden gelmeye çalışabilirsiniz.

Boğa
İlerlemenizin önünde durduğunu düşündüğünüz alışkanlıklarınızdan veya yüklerinizden kurtulmak için uygun bir gün. Hiçbir şeyin size engel olmasına izin vermemelisiniz. Çevrenizdeki kişiler üzerinde olumlu bir imaj oluşturabilirsiniz.

İkizler
Yeni yılın ilk günlerinde gündeminizde maddi konular yer almaya başlayabilir. Yılın ilk yarısında maddi şansların çok fazla olduğunu hatırlayarak, gereksiz konuları bir tarafa bırakıp fırsatları değerlendirmenin yollarını bulmalısınız.

Haberin Devamı

Yengeç
Yeni yıla ikili ilişkilerde yepyeni ama maalesef zorlu bir sayfa açarak başlıyorsunuz. Size hitap etmeyen, sizi zorlayan veya verimli bulmadığınız ilişkileri önümüzdeki haftalarda tek tek hayatınızdan çıkarmak isteyebilirsiniz. Bu durumun güzel tarafı, bu sayede sizin için verimli olan ilişkileri hayatınıza alma fırsatı bulabileceksiniz.

Aslan
Yeni bir yıla girerken yeteneklerinize, bilginize, tecrübenize veya yaratıcılığınıza güvenebilirsiniz. 2014, özellikle temmuzun son haftasından itibaren sizin yılınız olacak malum, şimdiden harekete geçebilirsiniz. Yeni yılın ilk günlerinde başkalarının sorumluluklarını üstlenmemenizde fayda var.

Başak
Oğlak burcundaki yeni ay, sizi yerinizde oturmak yerine ilerlemek istediğiniz konularda başlangıçlar yapmaya teşvik ediyor. Günlük işlerinizle uğraşmayı bırakmalı, harekete geçmelisiniz.

Terazi
Eviniz ve ailenizle ilgili konular, mücadele gerektireceğe benziyor. Bazı köprüleri yıkmak durumunda kalabilirsiniz. Sahip olduğunuz veya elde etmek amacıyla çok uğraştığınız şeyleri korumak için çalışmalısınız. Finansal sorunlar söz konusu olabilir.

Akrep
İletişim, yakın çevre ilişkileri, medya ya da çevre değişikliği gerektirebilecek konularda yeni başlangıçlar yapabileceğiniz 15 günlük süreçtesiniz. Potansiyelinizin farkına varabilir, yeni başlangıçlar yapma amacıyla gerekli kişilerle bağlantıya geçebilirsiniz. Sizin için özel kişilerle planlar yapabilir, keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yay
Maddi konularda kendinizi güvenceye almak ya da mevcut yatırımları korumak için yeni yöntemler bulabilirsiniz. Bu alanda hızla harekete geçmenizde fayda var. Belirsizliklerin sizi durdurmasına asla izin vermeyin. Disiplin kazandıracak!

Oğlak
İş hayatınızda yenilik yapmak, kariyerinizi yeni bir boyuta taşımak, ev değiştirmek, yeni bir ilişki benzeri başlangıçlar yapmak istiyor olabilirsiniz. Bu anlamda biraz sancılı olmakla birlikte, yeniliklerin hayatınızda yer almaya başladığı günlerdesiniz. Size sorun çıkaran kişilerle aranıza mesafe koymalısınız.

Kova
Önemli bir fırsat kapıda bekliyor olabilir. Gözünüzün kulağınızın açık olmasında fayda var. Ek gelirler, ek işler ya da belli özelliklerinizi geliştirmenizi sağlayacak fırsatlar söz konusu. Yaşam tarzınızda değişiklik yapabilirsiniz. Her zaman sıklıkla bu tür şanslar kapıyı çalmaz. Benden söylemesi!

Haberin Devamı

Balık
Aldığınız kadar vermeyi bilmeniz, yardım ve jestlerin ardı ardına gelmesini sağlayabilir. Yaratıcılığı en yüksek burçlardan birisisiniz. Bugünlerde içinden çıkılmaz bulduğunuz veya bir yere sabitlenip kalan konularda yaratıcılığınızı kullanarak ilerleme kaydedebilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları