Emniyetten "huzur" toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Emniyetten huzur toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 15:18

- Bodrum Emniyet Müdürlüğü, mahalle muhtarları, oda başkanlarının da katılımıyla, 2016 yılı değerlendirme toplantısı düzenledi

MUĞLA (AA) - Bodrum Emniyet Müdürlüğünce, 2016 yılı değerlendirme toplantısı düzenledi.
Bodrum Ticaret Odası (BODTO) konferans salonundaki toplantıya, Muğla Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Bodrum Emniyet Müdürü Can Candaş, mahalle muhtarları ve oda başkanları katıldı.
Polis halkla ilişkilerinin geliştirilmesi, vatandaşın istek ve şikayetlerinin tespiti ve sorunların çözümüne yönelik vatandaşın katılımlarının sağlanması amacıyla yapılan toplantıda, 2015 yılı trafik, asayiş ve turizm konularında sunum yapıldı.
Toplantıda, geçen yıl düzensiz göç konusunda turizm açısından yaşanan sıkıntılar ve 2016 yılında yapılacak eylem planları da görüşüldü.
Bodrum'da MOBESE kamerası olmayan bölgelerde 2016 yılında yapılması planlanan çalışmaların da aktarıldığı toplantıda, 155 ihbar hattının aktif kullanılarak genel güvenlik konularında vatandaşlardan beklenen destekler de dile getirildi.
Öte yandan 2015 yılında ilçede 7'si ölümlü, 521'i yaralamalı olmak üzere toplam bin 134 trafik kazasının yaşandığı bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!