Emniyet teşkilatından Vali Kürklü'ye ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Emniyet teşkilatından Vali Kürklüye ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2016 17:37

Emniyet teşkilatından Vali Kürklü'ye ziyaret

Haberin Devamı

 

BURDUR, (DHA) - BURDUR Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, Vali Hasan Kürklü'yü ziyaret etti.

Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, Emniyet Müdür Yardımcısı Ozan Gün, Trafik Şube Müdürü Ufuk Doğan, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Hasan Hüseyin Uyan ve Polis Memuru Tuğba Çelik Dündar ile birlikte 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla Vali Hasan Kürklü'yü ziyaret etti.

Emniyet teşkilatının 10 Nisan 1845 tarihinde kurulduğunu söyleyen Emniyet Müdürü Özüdoğru, bu teşkilatın mensubu olmanın gurur verici olduğunu kaydetti. Teşkilat mensuplarının moralinin en üst düzeyde olması için ellerinden geleni yaptıklarını vurgulayan Emniyet Müdürü Özüdoğru, emniyet teşkilatı mensuplarının Türkiye'nin her yerinde seve seve görev yaptığını aktardı.

Vali Hasan Kürklü de emniyet teşkilatının kuruluşunun 171'inci yılı dolayısıyla 10 Nisan Polis Haftası'nı kutladı. Vatan savunmasında şehit olan güvenlik güçlerine Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifa dileyen Vali Kürklü, emniyet güçlerinin yaptığı işin değerinin hiçbir şeyle ölçülemeyeceğini, özlük haklarının daha da iyi olmasını ümit ettiğini vurguladı.

Vatandaşın can ve mal güvenliği, emniyeti ve huzurunu sağlamanın kolay bir iş olmadığını kaydeden Vali Kürklü, teşkilat mensuplarından huzuru sağlarken vatandaşa güler yüzlü davranmasını istedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!