Emniyet müdürüne veda yemeği 

Güncelleme Tarihi:

Emniyet müdürüne veda yemeği
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2017 14:35

Emniyet müdürüne veda yemeği 

Haberin Devamı

Zeynep GÖRGÜLÜ/ŞEREFLİKOÇHİSAR(Ankara), (DHA)- ŞEREFLİKOÇ HİSAR'da 5 yılı aşkın görev yapan İlçe Emniyet Müdürü Soner Okur'un Ankara'ya tayini nedeniyle ilçe kaymakamlığı tarafından veda yemeği verildi.
İlçede sevilen ve sayılan bir kişiliğe sahıp olduğu belirtilen Soner Okur, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü'ne İkmal Şube Müdürü olarak tayin edilidi. Okur'dan boşalan makama ise Güdül İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Demircan'in geleceği öğrenildi. Demircan'ın eşi Yasemin Demircan'ın da komiser olduğu belirtildi. 
Emniyet Müdürü Soner Okur'un onuruna verilen yemekte konuşan Kaymakam Sedat Yıldırım, "Yaşadığımız OHAL kapsamında bu tür değişimler oluyor. Müdürümle ben 7 ay çalıştım. İyi bir takımdık. Jandarmamızla, emniyetimizle, garnizon komutanlığımızla, belediyemizle beraberdik. Görev değişimi, bizim görevimizin kaçınılmaz bir parçasıdır. Önemli olan ayrıldığınız yerde neler bıraktınız, arkanızdan nasıl anılacaksınız. Mühim olan budur. Kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyoruz. İlçemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
İlçe Emniyet Müdürü Soner Okur da konuşmasında, "Yazarak, çizerek değil, doğal olarak içimden geldiği gibi konuşmak istiyorum. Görev yaptığım süre içerisinde başta mülki amirim, kaymakamımız olmak üzere Belediye Başkanı, Sivil Toplum Kuruluşları, kurum amirleri, ve halkımızın desteğini 5 yıllık görevim boyunca hep yanımda ve arkamda hissettim. Onur duydum, gurur duydum. Bana verilen görevi 5 yıl boyunca layıkıyla yapmaya çalıştım. Desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!