Emniyet Müdürü'nden kontrol noktasında çocuğa oyuncak

Güncelleme Tarihi:

Emniyet Müdüründen kontrol noktasında çocuğa oyuncak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2017 18:50

Emniyet Müdürü'nden kontrol noktasında çocuğa oyuncak

Haberin Devamı

Mahir ALAN/ADIYAMAN (DHA) - ADIYAMAN'da, yol denetimine katılan Emniyet Müdürü Metin Alper, durdurulan otomobilde ön koltukta oturan 9 yaşındaki Muhammet Aslan'dan önde seyehat etmemesi için söz aldıktan sonra oyuncak araba hediye etti.
İl Emniyet Müdürü Metin Alper, Adıyaman-Gölbaşı'nın 10'uncu kilometresinde oluşturulan polis kontrol noktasını ziyaret edip sürücülerle sohbet etti. Alper, kontrol noktasında durdurulan bir otomobilin ön koltuğunda oturan Muhammet Aslan'ı sevip bayramını kutladıktan sonra önde seyehat etmenin kendisi için tehlikeli olabileceğini söyledi. Alper, önde yolculuk yapmaması konusunda söz aldığı Muhammet Aslan'a oyuncak polis arabası hediye etti.
Kent genelinde 550 polisle bayram süresince önlem aldıklarını belirten Metin Alper, şöyle dedi:
"Ramazan Bayramı arifesi ve ilimizden de çıkışlar oluyor. Biz bugün, akşam ve yarın sabaha kadar büyük bir yoğunluk bekliyoruz. Gelişlerde bu anlamda sürücülerimize uykusuz araç kullanmamalarını özellikle uykusuzluğun çok büyük etkilerin olduğunu paylaştık emniyet kemeri kullanımın önemine değindik. İnşallah her yıl yaşanan olumsuzluklar bu yıl daha da az olur, hiç yaşanmaz. Belli bir sloganımız var sıklıkla kullanıyoruz. Yolların hiçbir zaman kralı olmaz. Yolların sadece kuralı olur ve bizler sürücü olarak bu kurallara uymakla mükellefiz."
Metin Alper, daha sonra nöbette bulunan polislerin bayramını kutladı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!