Emniyet müdürü sürücüleri uyardı

Güncelleme Tarihi:

Emniyet müdürü sürücüleri uyardı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2017 11:28

Emniyet müdürü sürücüleri uyardı

Haberin Devamı

 

Sait KARADUMAN/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, Ramazan Bayramı tatilinde yola çıkacak sürücüleri uyararak, dikkatli olmalarını istedi.
İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, Ramazan Bayramı dolayısıyla yola çıkacak sürücüleri uyardı. Şen, "Milli değerlerimizle manevi duygularımızın yoğunlaştığı, akrabalık ve komşuluk münasebetlerimizle toplumsal yardımlaşma ve dayanışma duygularımızın üst seviyede yaşandığı bayramlarda karayolları üzerindeki trafik yoğunluğu artış göstermekte ve dolayısıyla trafik kazaları da artmaktadır" dedi.
Ramazan Bayramı dolayısıyla kentte görev alan trafik ekiplerinin 39'a çıkarıldığını belirten Şen, vatandaşın huzur ve güven içerisinde seyahat etmelerinin sağlanması, bayram tatilinde kazaları en alt düzeye düşürerek yol kullanıcılarının sevdikleriyle mutlu bir bayram geçirebilmeleri amacıyla ilde trafik denetimlerinde görevli personele ek olarak, büro hizmetlerinde görevli trafik personeliyle genel hizmet birimleriyle ilçe teşkilatında görev yapan personelden ekipler oluşturulduğunu kaydetti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!