Emniyet Müdürü STK temsilcileriyle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Emniyet Müdürü STK temsilcileriyle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2017 11:34

Emniyet Müdürü STK temsilcileriyle buluştu

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - KAŞ Emniyet Müdürü Halil Baydemir, ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda, "Kaş, Türkiye'nin en güvenli kenti" dedi.

Kaş Merkez Mahallesi Muhtarlığında yapılan toplantıya Emniyet Müdürü Halil Baydemir, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Başkan Yardımcısı Bayram Karagül, Kaş Ziraat Odası Başkanı Ramazan Süer, Ulaştırma Hizmetleri Odası Başkanı Mustafa Demirtepe, Kaş Kent Konseyi Başkanı İsmail Gökçe, Merkez Mahallesi Muhtarı Sadık Çalışkan ve emniyet görevlileri katıldı.

Emniyet Müdürü Halil Baydemir, Kaş'taki güvenlik ve trafik sorunlarıyla ilgili olarak STK başkan ve temsilcilerinin görüşlerini dinledi.

Emniyet Müdürü Baydemir, "Kaş'ı en iyi tanıyan sizlersiniz. Kaş'ta huzur ve güvenin sağlanmasında, sivil toplum kuruluşlarının ve vatandaşın katkısı çok önemli. Bu katkıyı hep gördük. Bundan sonra da bekliyoruz. Sizin belirttiğiniz sorunlar bize yol haritası çizecektir. TUİK verilerine göre Kaş, Türkiye'nin en güvenli turizm merkezlerinden biri. Bunu sürdürmek hepimizin ortak görevi olmalı. Bu yaz sezonunda yerli ve yabancı hiçbir turiste yönelik olay yaşamadık. Bunu sivil toplum kuruluşlarının ve vatandaşımızın duyarlılığı sağladı. Kaş'ta MOBESE sistemi çok iyi. Görülüyor ki Kaş'ta en önemli sorun trafik ve park sorunu. Bu konuda Kaymakamlık ve Kaş Belediyesi ile çözümler üretmeye çalışacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!