Emniyet Müdürü, şehit çocuğuna kirve oldu

Güncelleme Tarihi:

Emniyet Müdürü, şehit çocuğuna kirve oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2018 11:20

Emniyet Müdürü, şehit çocuğuna kirve oldu

Haberin Devamı

ŞANLIURFA, (DHA) - ŞANLIURFA Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Şehit emniyet bekçisi İbrahim Kete'nin oğlunun sünnet düğününe katıldı ve kirve oldu. Sünnet törenine katılan Vali Abdullah Erin şehidin oğluna cumhuriyet altını taktı.

Viranşehir’de,  17 Şubat 2017 tarihinde adliye lojmanlarına düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybeden emniyet bekçisi İbrahim Kete’nin şehadetinden 45 gün sonra dünyaya gelen ve babasının adı verilen İbrahim Kete’nin sünnet töreni yapıldı. İlçe 'ye bağlı Karatepe Mahallesi'nde düzenlenen sünnet törenine Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Nuri Öztürk ile çok sayıda davetli katıldı. Törende Vali Erin, şehitlerin emaneti olan ailelerinin her zaman devletin yanında önemli yerlerini olduğunu belirterek, “Şehidimiz İbrahim Kete’nin adını taşıyan evladının bu önemli gününde yanında olmak istedik. İbrahim evladımızın sünnet merasimini tamamladık. İbrahim, Viranşehir patlamasında şehit olan kardeşimizin, hepimizin, bu milletin evladı. İl protokolünün tamamının iştirakiyle sünnet törenini gerçekleştirdik. İnşallah mürüvvetini de hep birlikte göreceğiz. Allah hayırlı etsin, ailesini de tebrik ederim. Her günleri böyle güzel olsun inşallah” diye konuştu.
Şehit çocuğu İbrahim Kete’ye cumhuriyet altını takan Vali Erin, şehidin ailesiyle da görüşerek hayırlı olsun dileklerini iletti. Kurulan çadırda şehidin oğluna İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu kirve oldu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!